Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Β. ΣΠΟΡΑΔΕΣ » Εκδηλώσεις για το περιβάλλον και το παιδί από τον πολιτιστικό σύλλογο ‘Η Σκιάθος’
Εκδηλώσεις για το περιβάλλον και το παιδί από τον πολιτιστικό  σύλλογο  ‘Η Σκιάθος’

Εκδηλώσεις για το περιβάλλον και το παιδί από τον πολιτιστικό σύλλογο ‘Η Σκιάθος’

Δύο ενδιφέρουσες εκ, γι το περιβάλλον και το παιδί, πραγματοποιεί ο πολιτιστικός σύλλογος ‘Η Σκιάθος'.

Συγκεκριμένα, την Τετάρτη 18 Απριλίου 19:00, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Πολιτιστικού Κέντρου Μπούρτζι του Δήμου Σκιάθου, θα πραγματοποιηθεί ο δεύτερος κύκλος των συμμετοχικών δράσεων “Ανοιχτή συζήτηση για μια Σκιάθο χωρίς ”.

Η είναι μέρος του προγράμματος A.S.A.P. (Active Skiathos Against Plastic bag), που θα πραγματοποιηθεί το διάστημα 17-19 Απριλίου, και περιλαμβάνει, εκπαιδευτικές παρουσιάσεις σε σχολεία της Σκιάθου, εκπαιδευτικών, δρόμου με παράλληλο διαδραστικό παιχνίδι.

Περισσότερες πληροφορίες στο σχετικόα αφιέρωμα της εφημερίδας ‘Τα Νέα' http://www.tanea.gr/i-poli-mou/article/5546740/skiathos-mia-fora-ki-enan-kairo-htan-h-plastikh-sakoyla/

Την Πέμπτη 19 Απριλίου 18:30, στην αίθουσα Γυμνασίου-Λυκείου, θα γίνει εκδήλωση με θέμα με θέμα τον ρόλο των γονέων στην της σεξουαλικής κακοποίησης-παραμέλησης παιδιού.

Η εκδήλωση διοργανώνεται από τον σύλλογο και την οργάνωση ‘Το ' και είναι μέρος μιας σειράς ομιλιών με τα εξής θέματα “Ασφάλεια στο Διαδίκτυο”, “Κακοποίηση-Παραμέληση Παιδιού” και “Ο σχολικός εκφοβισμός”, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν κατά τη διάρκεια των διδακτικών ωρών και θα τις παρακολουθήσουν περισσότεροι από 400 .

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση