Βρίσκεστε εδώ:  / Β. ΣΠΟΡΑΔΕΣ / Εκδηλώσεις για το περιβάλλον και το παιδί από τον πολιτιστικό σύλλογο ‘Η Σκιάθος’
Εκδηλώσεις για το περιβάλλον και το παιδί από τον πολιτιστικό  σύλλογο  ‘Η Σκιάθος’

Εκδηλώσεις για το περιβάλλον και το παιδί από τον πολιτιστικό σύλλογο ‘Η Σκιάθος’

Δύο ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις, για το περιβάλλον και το παιδί, πραγματοποιεί ο πολιτιστικός σύλλογος ‘Η Σκιάθος’.

Συγκεκριμένα, την Τετάρτη 18 Απριλίου 19:00, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Πολιτιστικού Κέντρου Μπούρτζι του Δήμου Σκιάθου, θα πραγματοποιηθεί ο δεύτερος κύκλος των συμμετοχικών δράσεων «Ανοιχτή συζήτηση για μια Σκιάθο χωρίς πλαστικές σακούλες».

Η εκδήλωση είναι μέρος του προγράμματος A.S.A.P. (Active Skiathos Against Plastic bag), που θα πραγματοποιηθεί το διάστημα 17-19 Απριλίου, και περιλαμβάνει, εκπαιδευτικές παρουσιάσεις σε σχολεία της Σκιάθου, σεμινάριο εκπαιδευτικών, εκδήλωση δρόμου με παράλληλο διαδραστικό παιχνίδι.

Περισσότερες πληροφορίες στο σχετικόα αφιέρωμα της εφημερίδας ‘Τα Νέα’ http://www.tanea.gr/i-poli-mou/article/5546740/skiathos-mia-fora-ki-enan-kairo-htan-h-plastikh-sakoyla/

Την Πέμπτη 19 Απριλίου 18:30, στην αίθουσα Γυμνασίου-Λυκείου, θα γίνει εκδήλωση με θέμα με θέμα τον ρόλο των γονέων στην πρόληψη της σεξουαλικής κακοποίησης-παραμέλησης παιδιού.

Η εκδήλωση διοργανώνεται από τον σύλλογο και την οργάνωση ‘Το Χαμόγελο του Παιδιού’ και είναι μέρος μιας σειράς ομιλιών με τα εξής θέματα “Ασφάλεια στο Διαδίκτυο”, “Κακοποίηση-Παραμέληση Παιδιού” και “Ο σχολικός εκφοβισμός”, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν κατά τη διάρκεια των διδακτικών ωρών και θα τις παρακολουθήσουν περισσότεροι από 400 μαθητές.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Η Ανάβρα του Ν. Μαγνησίας, υπόδειγμα πράσινης ενέργειας και ανάπτυξης στην Ελλάδα της κρίσης … - https://t.co/Ln4ZMx6PGc -

  • Nέα Σχέδια Βελτίωσης στην Περιφέρεια Θεσσαλία - https://t.co/wFr8GgAxJ5 -

  • Νέα έργα νερού για άρδευση στην Περιφέρεια Θεσσαλίας - https://t.co/6HpBseufhB -

"Αλιεύοντας" την είδηση