Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Β. ΣΠΟΡΑΔΕΣ » Εγκατάσταση Χριστουγεννιάτικου εορταστικού διάκοσμου στην πόλη της Σκιάθου
Εγκατάσταση Χριστουγεννιάτικου εορταστικού διάκοσμου στην πόλη της Σκιάθου

Εγκατάσταση Χριστουγεννιάτικου εορταστικού διάκοσμου στην πόλη της Σκιάθου

Υπεγράφη μετξύ του Δήμου Σκιάθου κι αναδόχου, σύμβαση υπηρεσιών εγκατάστασης και αποξήλωσης Χριστουγεννιάτικου εορταστικού διάκοσμου στην πόλη της Σκιάθου, ποσού 14.880 .

Αντικείμενο της σύμβασης είναι η παροχή υπηρεσιών εγκατάστασης και αποξήλωσης Χριστουγεννιάτικου εορταστικού διάκοσμου για την πόλη της Σκιάθου, σύμφωνα με την αριθμ πρωτ: 12134/05-11-2020 Τεχνική περιγραφή, η οποία εγκρίθηκε με την αριθμ 630/12527/16-11-2020 (ΑΔΑ: ΨΘΥΜΩ13-ΣΔ3) απόφαση δημάρχου.

Αναλυτικά: απαιτείται η υπηρεσία εγκατάστασης περίπου 150.000 λαμπτήρων τύπου led εξωτερικού χώρου, όπως και της αποξήλωσης μετά το πέρας των εορτών. Ο ανάδοχος θα αναλάβει να στολίσει με τον ανωτέρω δικό του εξοπλισμό, όπως και με δικά του μέσα και προσωπικό τις παρακάτω περιοχές, ενώ ο ηλεκτρολόγος του Δήμου Σκιάθου θα υποδείξει τις παροχές ρεύματος:

1) ΣΤΗ ΟΔΟ ΠΑΠΑΔΙΑΜΑΤΗ ΘΑ ΣΤΟΛΙΣΤΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΔΕΝΤΡΑ (39 ΣΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ) ΜΕ ΛΑΜΠΑΚΙΑ ΤΥ Led. ΘΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΟΥΝ ΣΤΟ ΦΥΛΛΩΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΑ ΔΕΝΤΡΑ ΜΕΧΡΙ ΠΑΝΩ.

2) ΣΤΟ ΠΑΛΙΟ ΛΙΜΑΝΙ ΘΑ ΣΤΟΛΙΣΤΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΔΕΝΤΡΑ (27 ΣΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ) ΜΕ ΛΑΜΠΑΚΙΑ ΤΥ Led. ΘΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΟΥΝ ΠΕΡΙΜΕΤΡΙΚΑ ΣΤΟ ΦΥΛΛΩΜΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΥΨΟΣ ΤΩΝ ΠΕΝΤΕ ΜΕΤΡΩΝ.ΟΣΑ ΔΕΝΤΡΑ ΔΕΝ ΞΡΝΑΝΕ ΤΑ ΠΕΝΤΕ ΜΕΤΡΑ ΘΑ ΣΤΟΛΙΣΤΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΠΑΝΩ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΦΥΛΛΩΜΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΛΑΜΠΑΚΙΑ.

3) ΣΤΟ ΝΕΟ ΛΙΜΑΝΙ ΘΑ ΣΤΟΛΙΣΤΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΔΕΝΤΡΑ (23 ΣΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ) ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΞΕΝΟΔΙΟ SAN REMO) ΜΕ ΛΑΜΠΑΚΙΑ ΤΥΠΟΥ Led. ΘΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΟΥΝ ΠΕΡΙΜΕΤΡΙΚΑ ΣΤΟ ΦΥΛΛΩΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΑ ΔΕΝΤΡΑ ΜΕΧΡΙ ΠΑΝΩ.

4) ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΑ ΧΩΡΟ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ 1ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΚΙΑΘΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝΠΛΑΤΕΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΤΟΛΙΣΤΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΔΕΝΤΡΑ ΜΕ ΛΑΜΠΑΚΙΑ ΤΥΠΟΥ Led. ΘΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΟΥΝ ΠΕΡΙΜΕΤΡΙΚΑ ΣΤΟ ΦΥΛΛΩΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΑ ΔΕΝΤΡΑ ΜΕΧΡΙ ΠΑΝΩ.

5) ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΙΕΡΑΡΧΩΝ ΘΑ ΣΤΟΛΙΣΤΕΙ ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΙΝΗ ΕΙΣΟΔΟ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΕ ΛΑΜΠΑΚΙΑ ΤΥΠΟΥ LED.

7) ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΘΑ ΣΤΟΛΙΣΤΟΥΝ ΤΑ ΔΕΝΤΡΑ (8 ΣΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ) ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΑ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΕ ΛΑΜΠΑΚΙΑ ΤΥΠΟΥ LED.

8) ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΜΠΟΥΡΤΖΙ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ,ΘΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΟΥΝ ΛΑΜΠΑΚΙΑ ΤΥΠΟΥ LED ΣΤΟΥΣ ΚΟΡΜΟΥΣ ΤΩΝ ΔΕΝΤΡΩΝ (40 ΣΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ) ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΥΨΟΣ ΤΩΝ 5 ΜΕΤΡΩΝ.

9)ΘΑ ΣΤΟΛΙΣΤΕΙ ΕΝΑ ΦΥΣΙΚΟ ΔΕΝΤΡΟ (ΥΨΟΥΣ ΠΕΡΙΠΟΥ ΠΕΝΤΕ ΜΕΤΡΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ) ΜΕ ΛΑΜΠΑΚΙΑ ΤΥΠΟΥ LED.

Η υπηρεσία περιλαμβάνει τον εξοπλισμό(λαμπτήρες led) τα μέσα και το προσωπικό, την εγκατάσταση και την αποξήλωση των λαμπτήρων μετά το πέρας των εορτών. Επίσης ο ανάδοχος αναλαμβάνει και την επιδιόρθωση σε περίπτωση βλάβης λαμπτήρων σε οποιοδήποτε σημείο που θα τοποθετηθούν.

Ως αμοιβή ορίζεται το ποσό των 14.880 ευρώ συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση