Βρίσκεστε εδώ:  / Β. ΣΠΟΡΑΔΕΣ / Έγγραφο διαμαρτυρίας  δήμου Σκοπέλου για το μη τηλεοπτικό σήμα της ΕΡΤ  
Έγγραφο διαμαρτυρίας  δήμου Σκοπέλου για το μη τηλεοπτικό σήμα της ΕΡΤ   

Έγγραφο διαμαρτυρίας  δήμου Σκοπέλου για το μη τηλεοπτικό σήμα της ΕΡΤ  

 

Την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2019 ο Σκοπέλου  Αριστείδης Βούλγαρης, κατόπιν εντολής του ευρισκομένου, για υπηρεσιακούς λόγους εκτός Σκοπέλου δημάρχου Σταμάτη Περίσση, συνέταξε έγγραφο διαμαρτυρίας, το οποίο απέστειλε στο με ταυτόχρονη κοινοποίηση στην Ελληνική Ραδιοφωνία ().

Μέσα σ’ αυτό τονίζει καταρχήν την σημαντική θέση που κατέχει η στη ζωή μας, από την στιγμή που αποτελεί πηγή ενημέρωσης και ψυχαγωγίας των ανθρώπων όλων των ηλικιών.

Στην συνέχεια επισημαίνει ότι για πολλοστή φορά τους τελευταίους μήνες διακόπτεται συνέχεια η μετάδοση του σήματος του τηλεοπτικού προγράμματος των καναλιών της και αυτή η δυσλειτουργία οφείλεται αποκλειστικά στον προβληματικό μηχανολογικό εξοπλισμό που έχει εγκαταστήσει στο νησί μας.

Ο Αρ. Βούλγαρης- μεταξύ άλλων- αναφέρει:«Κατόπιν τούτου, εκφράζεται η έντονη δυσαρέσκειά μας προς την Διοίκηση της ΕΡΤ για την που υπάρχει όσον αφορά την αποκατάσταση της ομαλής λειτουργίας του συστήματος μετάδοσης του τηλεοπτικού σήματος στη Σκόπελο»

Κλείνοντας την επιστολή διαμαρτυρίας υποβάλλει θερμή παράκληση για τη διαμεσολάβηση του αρμόδιου υπουργού, προκειμένου να υπάρξει άμεση αντικατάσταση των πεπαλαιωμένων και προβληματικών μηχανημάτων της ΕΡΤ, γιατί ο  δεν μπορεί να δεχτεί πλέον τον από ετών εμπαιγμό της ΕΡΤ.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Κορωνοϊός: Συμφωνία Κομισιόν – Novavax για έως 200 εκατ. εμβόλια #ΕμβόλιαCovid - https://t.co/9aAvqr4jYD -

  • Ξεκινούν μέτρα διαχείρισης του πληθυσμού των αγριόχοιρων στη Θεσσαλία #αγριογούρουνα - https://t.co/gZGeSn6CHP -

  • Κλειστά δίκτυα άρδευσης σε Μακρυρράχη και Πουρί στο Πήλιο #Κλειστάδίκτυαάρδευσης - https://t.co/3vxq6e4kxs -

"Αλιεύοντας" την είδηση