Βρίσκεστε εδώ:  / Β. ΣΠΟΡΑΔΕΣ / Έγγραφο διαμαρτυρίας  δήμου Σκοπέλου για το μη τηλεοπτικό σήμα της ΕΡΤ  
Έγγραφο διαμαρτυρίας  δήμου Σκοπέλου για το μη τηλεοπτικό σήμα της ΕΡΤ   

Έγγραφο διαμαρτυρίας  δήμου Σκοπέλου για το μη τηλεοπτικό σήμα της ΕΡΤ  

 

Την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2019 ο αντιδήμαρχος Σκοπέλου  Αριστείδης Βούλγαρης, κατόπιν εντολής του ευρισκομένου, για υπηρεσιακούς λόγους εκτός Σκοπέλου δημάρχου Σταμάτη Περίσση, συνέταξε έγγραφο διαμαρτυρίας, το οποίο απέστειλε στο με ταυτόχρονη κοινοποίηση στην Ελληνική Ραδιοφωνία Τηλεόραση (ΕΡΤ).

Μέσα σ’ αυτό τονίζει καταρχήν την σημαντική θέση που κατέχει η τηλεόραση στη μας, από την στιγμή που αποτελεί πηγή ενημέρωσης και ψυχαγωγίας των ανθρώπων όλων των ηλικιών.

Στην συνέχεια επισημαίνει ότι για πολλοστή φορά τους τελευταίους μήνες διακόπτεται συνέχεια η μετάδοση του σήματος του τηλεοπτικού προγράμματος των καναλιών της ΕΡΤ και αυτή η δυσλειτουργία οφείλεται αποκλειστικά στον προβληματικό μηχανολογικό εξοπλισμό που έχει εγκαταστήσει στο νησί μας.

Ο αντιδήμαρχος Αρ. Βούλγαρης- μεταξύ άλλων- αναφέρει:«Κατόπιν τούτου, εκφράζεται η έντονη δυσαρέσκειά μας προς την Διοίκηση της ΕΡΤ για την αδιαφορία που υπάρχει όσον αφορά την αποκατάσταση της ομαλής λειτουργίας του συστήματος μετάδοσης του τηλεοπτικού σήματος στη Σκόπελο»

Κλείνοντας την διαμαρτυρίας υποβάλλει θερμή παράκληση για τη διαμεσολάβηση του αρμόδιου υπουργού, προκειμένου να υπάρξει άμεση αντικατάσταση των πεπαλαιωμένων και προβληματικών μηχανημάτων της ΕΡΤ, γιατί ο  δεν μπορεί να δεχτεί πλέον τον από ετών εμπαιγμό της ΕΡΤ.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Επέκταση επιδόματος επικίνδυνης & ανθυγιεινής εργασίας στους επισκέπτες υγείας των μονάδων του πρώην ΙΚΑ … - https://t.co/Ekbfs8BdT6 -

  • Συγκέντρωση διαμαρτυρίας της ΕΛΜΕ Μαγνησίας - https://t.co/imhtkFHkrF -

  • Η Περιφέρεια Θεσσαλίας στο διαδικτυακό Forum για τον Τουρισμό New Deal Europe 2021 - https://t.co/vNHhnTDzVd -

"Αλιεύοντας" την είδηση