Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Β. ΣΠΟΡΑΔΕΣ » Δυναμική παρουσία του Δήμου Σκιάθου στην έκθεση WTM στο Λονδίνο
Δυναμική παρουσία του Δήμου Σκιάθου στην έκθεση WTM στο Λονδίνο

Δυναμική παρουσία του Δήμου Σκιάθου στην έκθεση WTM στο Λονδίνο

Ο Δήμος Σκιάθου εκπροσωπήθηκε από τον δήμαρχο Σκιάθου, Θοδωρή Τζούμα και τον αντιδήμαρχο Τουριστικής Ανάπτυξης & Διεθνών Σχέσεων, Διαμαντή Μαθηνό, στη σημαντικότερη τουριστική της Ευρώπης για τη Βρετανική , τη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού «WTM London 2021» – Word Travel Market.

Στην , επίσης, συμμετείχαν ο δημοτικός σύμβουλος και διευθύνων Σύμβουλος της Philian Hotels & Resorts, Μάκης Κουκουλάκης, ο εκπρόσωπος του υ Skiathos Princess, Kωνσταντίνος Σαντίκος,ο εκπρόσωπος του υ Skiathos Palace, Nίκος Πρέκας και ο εκπρόσωπος του τουριστικού & ταξιδιωτικού γραφείου Gats Travel Skiathos, Τάσος Τάνας.

H έκθεση πραγματοποιήθηκε στο εκθεσιακό κέντρο EXCELL στο Λονδίνο το διάστημα 1 έως 3 Νοεμβρίου 2021 και αποτέλεσε το επίκεντρο της παγκόσμιας ταξιδιωτικής ς. Η World Travel Market αποτελεί έκθεση ορόσημο για το άνοιγμα στη βρετανική αγορά με τη συμμετοχή χιλιάδων εκπροσώπων από όλο τον κόσμο και με συζητήσεις για τις κυρίαρχες τάσεις στη των ταξιδιών και του τουρισμού.

Στο πλαίσιο της έκθεσης και με στόχο τη δυναμική παρουσία του προορισμού ο Δήμος Σκιάθου πραγματοποίησε ιδιαίτερα σημαντικές συναντήσεις. Με τον υπουργό Τουρισμού, Βασίλη Κικίλια και τον γενικό γραμματέα του ΕΟΤ, Δημήτρη Φραγκάκη, συζητήθηκε η συνεργασία για τη συστηματική προβολή του προορισμού. Με την αεριφερειάρχη Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης, Βούλα Πατουλίδου, τον περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, Φάνη Σπανό, τον αεριφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, Ηλία Μπουρμά, και τον πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων, Γρηγόρη Τάσιο, συζητήθηκαν δράσεις και διοργανώσεις για την ενίσχυση του τουριστικού προϊόντος και την επέκταση της τουριστικής περιόδου. Σημαντική ήταν η συνάντηση με επιτελικά στελέχη της Jet2.com & Jet2holidays αναφορικά με τη συνδιαφήμιση και την καμπάνια προβολής του Δήμου για το 2022 σε συνέχεια της επιτυχημένης φετινής συνεργασίας. Στο νέο πρόγραμμα πτήσεων η jet2 ανακοίνωσε 65.000 αεροπορικές θέσεις για το 2022 από τις πόλεις Burmingham,Edinburgh,Manchester,Leeds,London,NewCastle.

Στο πλαίσιο της στενής συνεργασίας με την αεροπορική εταιρεία Easy Jet, ο Δήμος Σκιάθου πραγματοποίησε συνάντηση με στελέχη της εταιρείας, η οποία ενημέρωσε ότι μέχρι τέλος του χρόνου θα ανακοινώσει το νέο πρόγραμμα πτήσεων για το 2022 με έντονο το ενδεχόμενο να συμπεριληφθεί και η Σκιάθος.

«Η έκθεση World Travel Market είναι από τις πιο σημαντικές διεθνείς τουριστικές εκθέσεις για τη Βρετανική αγορά και είναι πράγματι πολύ ευχάριστο που υπήρχε εκπροσώπηση της Σκιάθου από διαφορετικούς φορείς, οι οποίοι έχουν κοινό στόχο. Για να επιτύχει όλη αυτή η προσπάθεια χρειάζεται η συνεργασία όλων, του Δήμου, των ξενοδόχων, των τουριστικών πρακτόρων και των εμπορικών συλλόγων. Θα συνεχίσουμε σε αυτό το κλίμα συνεργασίας και συνέργειας προκειμένου να έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα όσον αφορά την ισχυρή παρουσία της Σκιάθου στο χάρτη της τουριστικής αγοράς.Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τη διευθύντρια του Γραφείου ΕΟΤ Ηνωμένου Βασίλειου και ς, Ελένη Σκαρβέλη, για την πολύτιμη υποστήριξη και την εξαιρετική συνεργασία» δήλωσε ο δήμαρχος Σκιάθου, Θοδωρής Τζούμας.

 

 

 

 

 

 

 

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση