Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Β. ΣΠΟΡΑΔΕΣ » Δωρεά εξοπλισμού στον Δήμο Σκιάθου από την Οργάνωση «Άγονη Γραμμή Γόνιμη»
Δωρεά εξοπλισμού στον Δήμο Σκιάθου από την Οργάνωση «Άγονη Γραμμή Γόνιμη»

Δωρεά εξοπλισμού στον Δήμο Σκιάθου από την Οργάνωση «Άγονη Γραμμή Γόνιμη»

Την Τετάρτη 6 Μαΐου 2020 παραδόθηκε στον Δήμο Σκιάθου δωρεά εξοπλισμού για την κάλυψη βασικών αναγκών του, για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωναϊού από την Οργάνωση «Άγονη Γραμμή Γόνιμη» και τον Άρη Κοροπούλη.

Πιο συγκεκριμένα, παραδόθηκαν στο Δήμο Σκιάθου 2.000 χειρουργικές μάσκες, 20 προστατευτικές στολές και 100 υφασμάτινες μάσκες.

Στο πλαίσιο της δωρεάς, δόθηκαν στους γιατρούς και νοσηλευτές του Κέντρου Υγείας υφασμάτινες μάσκες και σκουφάκια, με σχέδια γνωστών εικαστικών και σχεδιαστών.

Στην παράδοση του εξοπλισμού παρευρέθηκε και ο γνωστός εικαστικός Γιάννης Βαρελάς, ένας από τους καλλιτέχνες που συμμετέχουν και στηρίζουν το έργο των Waterbags.

«Είναι πράγματι σπουδαίο υπό αυτές τις πρωτόγνωρες συνθήκες άνθρωποι του εθελοντισμού και της προσφοράς να συμβάλουν έμπρακτα στην προστασία της δημόσιας υγείας. Δεν είναι η πρώτη φορά που η Σκιάθος γίνεται λιμάνιπροσφοράς της Οργάνωσης Άγονη Γραμμή Γόνιμη, της μεγαλύτερης πολιτιστικής και εκπαιδευτικής οργάνωσης της χώρας, που δραστηριοποιείται στα νησιά, καλύπτοντας σημαντικές ανάγκες και προκαλώντας σπουδαίες πρωτοβουλίες. Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τον Πρόεδρο της Οργάνωσης για την ανιδιοτελή και παραδειγματική υποστήριξη, καθώς και τον κ. Κοροπούλη που συνέβαλε τα μέγιστα για να γίνει αυτή η δωρεά πραγματικότητα», τόνισε ο δήμαρχος Σκιάθου Θοδωρής Τζούμας.

Ο πρόεδρος της Άγονης Γραμμής Γόνιμης, Στέφανος Νόλλας τόνισε ότι: «Είναι μεγάλη μας χαρά και τιμή που είμαστε σε θέση να ενισχύσουμε το νησί της Σκιάθου στον αγώνα για την αντιμετώπιση της πανδημίας. Η Οργάνωση μας συνεργάζεται εδώ και χρόνια με το νησί σε προγράμματα που στόχο έχουν να ενισχύσουν την πρόσβαση όλων στον πολιτισμό, την εκπαίδευση, το περιβάλλον και την και θέλω προσωπικά να ευχαριστήσω τον Άρη Κοροπούλη για την άμεση ανταπόκριση και προσφορά μέρος του εξοπλισμού που παραδίδουμε σήμερα εδώ και τον Γιάννη Βαρελά που στηρίζει από την πρώτη στιγμή το εγχείρημα των Waterbags.

Ο  Άρης Κοροπούλης δήλωσε σχετικά : «Ευχαριστώ πολύ τον δήμαρχο Σκιάθου για το δύσκολο, πολύπλευρο και σημαντικό έργο που πραγματοποιεί στο όμορφο νησί της Σκιάθου και τον πρόεδρο της Άγονης Γραμμής Γόνιμης, για την έμπνευση και ευκαιρία που μας δίνει να κάνουμε κάτι μικρό για το νησί του Παπαδιαμάντη.»

Από τη μεριά του ο γνωστός εικαστικός Γιάννης Βαρελάς ανέφερε ότι: «Στηρίζω τις Waterbags και πρωτοβουλίες που προσφέρουν στις τοπικές κοινωνίες όπως αυτές των φίλων μου Στέφανου Νόλλα και Άρη Κοροπούλη.»

Να επισημάνουμε ότι ο Δήμος Σκιάθου συνεργάζεται με την «Άγονη Γραμμή Γόνιμη» σε διάφορα προγράμματα και δεν είναι η πρώτη φορά που η οργάνωση υλοποίησε δωρεά προς το νησί.

Τον Δεκέμβριο του 2019 στο πλαίσιο του προγράμματος «Η Ενέργεια για Ζωή Ταξιδεύει» και σε συνεργασία με τον Όμιλο Ελληνικά Πετρέλαια, πραγματοποίησε δωρεά 1 τόνου πετρελαίου θέρμανσης για το 1ο Δημοτικό Σχολείο Σκιάθου.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση