Βρίσκεστε εδώ:  / Α'-Β' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ / Β. ΣΠΟΡΑΔΕΣ / Δωρεά χαράς στο 1ο και 2ο Νηπιαγωγεία Σκιάθου
Δωρεά χαράς στο 1ο και 2ο Νηπιαγωγεία Σκιάθου

Δωρεά χαράς στο 1ο και 2ο Νηπιαγωγεία Σκιάθου

Σε μια δωρεά …χαράς προχώρησε η οργάνωση Δεσμός, στο 1ο και 2ο Νηπιαγωγεία Σκιάθου ανταποκρινόμενη σε σχετικό αίτημα του πολιτιστικού συλλόγου ‘Η Σκιάθος’.

Η δωρεά περιλαμβάνει πολλών ειδών παιχνίδια σε μεγάλη ποσότητα για τους μικρούς μαθητές, τα οποία παρέλαβαν η Ελένη, Δημοπούλου διευθύντρια του 1ου Νηπιαγωγείου και η Ναταλία Φουκαλά, διευθύντρια του 2ου Νηπιαγωγείου.

Ο πολιτιστικός σύλλογος ‘Η Σκιάθος’, ευχαριστεί θερμά την οργάνωση “Δεσμός”, για την πολύτιμη προσφορά, συμβάλλοντας στην προσπάθεια του συλλόγου, να ανταποκριθεί σε αυτή την ανάγκη των Νηπιαγωγείων, για την οποία ενημέρωθηκε από τους γονείς των μαθητών.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στην κυρία Άννι Σκουρλέτη, υπεύθυνη εκπαίδευσης και διαχείρισης περιεχομένου της Διαδικτυακής Πλατφόρμας «Desmos Direct» και στον κύριο Αλκιβιάδη Γκαβόπουλο, ο οποίος ανέλαβε τη δωρεάν μεταφορά των προϊόντων από την Αθήνα στη Σκιάθο, μέσω της εταιρείας ‘Μεταφορική Σκιάθου-Γκαβόπουλος’.

Ο Δεσμός είναι ένα Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο που δημιουργήθηκε από μία ομάδα νέων, δυναμικών ανθρώπων και τους οποίους συνδέει το ειλικρινές όραμα για την ανάγκη να αξιοποιηθεί υπεύθυνα και αποτελεσματικά η ιδιωτική πρωτοβουλία στην αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης που βιώνει η χώρα , καθώς και η κοινή αντίληψη επαγγελματισμού. Απώτερος κοινός στόχος είναι ο Δεσμός να συνδράμει στη δημιουργία βιώσιμων δικτύων αλληλεγγύης και στην καλλιέργεια της κοινωνικής και ανθρωπιστικής υπευθυνότητας.

Το Desmos Direct είναι το νέο ψηφιακό εργαλείο του Δεσμού (www.desmos.org) που αποσκοπεί στη διαδικτυακή σύνδεση των αναγκών των φορέων κοινωνικής ωφέλειας με τα αγαθά εταιρειών-ιδιωτών που είναι σε πλεόνασμα.
Λαμβάνοντας υπόψη την παρατεταμένη οικονομική δυσπραγία ο πολιτιστικός σύλλογος ‘Η Σκιάθος΄, συγχαίρει, την πολύχρονη, εξαιρετικά χρήσιμη και παραδειγματική δράση του Δεσμού, που δεν μπορεί παρά να είναι δείκτης ευαισθησίας και πολιτισμού.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Δούλευε ως οικιακή βοηθός κι έκλεβε χρυσαφικά και κοσμήματα από σπίτι στο Βόλο - https://t.co/q0zxOmE27d -

  • Εκδήλωση μνήμης και τιμής για τα 90 χρόνια από τον θάνατο του Αλέξανδρου Μωραϊτίδη - https://t.co/hyXknmxjRL -

  • Ξεκινούν οι εργασίες του Περιφερειακού  Συμβουλίου Νέων Θεσσαλίας - https://t.co/I8dV8taII2 -

"Αλιεύοντας" την είδηση