Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Β. ΣΠΟΡΑΔΕΣ » Δήμος Σκιάθου: Ακολουθούμε πιστά τις οδηγίες! Δεν φοβόμαστε – προστατευόμαστε !
Δήμος Σκιάθου: Ακολουθούμε πιστά τις οδηγίες! Δεν φοβόμαστε – προστατευόμαστε !

Δήμος Σκιάθου: Ακολουθούμε πιστά τις οδηγίες! Δεν φοβόμαστε – προστατευόμαστε !

Με του δημάρχου Σκιάθου Θοδωρή Τζούμα, με σκοπό την προστασία των πολιτών και των εργαζομένων, σε όλες τις υπηρεσίες του Δήμου, για το χρονικό διάστημα 16 Μαρτίου 2002 έως και 27 Μαρτίου 2020, αναστέλλεται η εξυπηρέτηση του κοινού με αυτοπρόσωπη παρουσία των πολιτών σε όλες τις υπηρεσίες του Δήμου για το προαναφερόμενο διάστημα. Η εξυπηρέτηση του κοινού θα γίνεται ηλεκτρονικά και τηλεφωνικά.

Με αυτοπρόσωπη παρουσία πολιτών θα εξυπηρετούνται μόνο έκτακτες και επείγουσες ανάγκες. Συνιστάται στους πολίτες η χρήση των ηλεκτρονικών πληρωμών για λόγους προστασίας της δημόσιας ς.

Επιβάλλεται η απομάκρυνση των υπαλλήλων που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες από τους χώρους συναλλαγής κοινού και αν δεν είναι αυτό εφικτό χωροταξικά, απομακρύνονται από την υπηρεσία υποχρεωτικά ως και 27 Μαρτίου 2020 με βεβαίωση του οικείου προϊσταμένου και του αρμόδιου κατα περίπτωση Αντιδημάρχου.

Η της αλληλογραφίας μεταξύ των υπηρεσιών του Δήμου θα γίνεται αποκλειστικά ηλεκτρονικά, συμπεριλαμβανομένου και των κάθε είδους αδειών προσωπικού.

Κατά την περίοδο αναστολής λειτουργίας των σχολικών μονάδων το προσωπικό καθαριότητας που υπηρετεί στα θα βρίσκεται στη διάθεση της υπηρεσίας για την κάλυψη κενών που θα παρουσιαστούν.

Το προσωπικό του παιδικού σταθμού και οι γυμναστές που οργανώνουν τα προγράμματα άθλησης, κατόπιν της προσωρινής απαγόρευσης των συγκεκριμένων δομών, θα βρίσκονται στη διάθεση των υπολοίπων υπηρεσιών του Δήμου, προκειμένου να αποφευχθούν δυσλειτουργίες.

Σε περίπτωση έκδοσης νέας Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου για λήψη μέτρων και πέρα από το οριζόμενο διάστημα, η ισχύς της ς θα παραταθεί ως την τασσόμενη προθεσμία.

Στα μέτρα ς συμπεριλαμβάνεται η απολύμανση των κτηρίων όλων των σχολικών μονάδων, του Δημοτικού παιδικού σταθμού, του υ, της αίθουσας του Δημοτικού Συμβουλίου, όλων των κτηρίων που στεγάζονται Δημοτικές Υπηρεσίες, η τοποθέτηση συστημάτων για την ατομική προστασία εργαζομένων. Το πρόγραμμα της απολύμανσης περιλαμβάνει το κλειστό , όπως και τα κτήρια όπου στεγάζονται οι υπηρεσίες Πυροσβεστικό Κλιμάκιο, , ΕΦ.

Ακολουθούμε πιστά τις οδηγίες! Δεν φοβόμαστε – προστατευόμαστε !

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση