Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Β. ΣΠΟΡΑΔΕΣ » Δημοπρατείται το νέο δίκτυο αποχέτευσης σε Κουκουναριές και Τρούλο στη Σκιάθο
Δημοπρατείται το νέο δίκτυο αποχέτευσης σε Κουκουναριές και Τρούλο στη Σκιάθο

Δημοπρατείται το νέο δίκτυο αποχέτευσης σε Κουκουναριές και Τρούλο στη Σκιάθο

 

Την έγκριση για τη δημοπράτηση του υ της κατασκευής  του κεντρικού δικτύου αποχέτευσης σε Κουκουναριές και Τρούλο έδωσε ο  περιφερειάρχης Θεσσαλίας .

Το είναι προϋπολογισμού 2.730.000 ευρώ, χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» και υλοποιείται από την Θεσσαλίας σε συνεργασία με τη ΔΕΥΑ Σκιάθου.

Το έργο περιλαμβάνει την κατασκευή του δευτερεύοντος δικτύου Κουκουναριών και του συνολικού δικτύου αποχέτευσης Τρούλου με τα και τους αγωγούς μεταφοράς προς το κεντρικό δίκτυο Κουκουναριών.

Σκοπός του είναι η ολοκληρωμένη διαχείριση των λυμάτων της παραλιακής ζώνη Κουκουναριών και Τρούλου που θα οδηγούνται για επεξεργασία στην υφιστάμενη  ΕΕΛ Κουκουναριών, η οποία θα επεκταθεί κατάλληλα.

 

«Σε συνεργασία με το δήμαρχο Θοδωρή Τζούμα, την αεριφερειάρχη Π.Ε. Μαγνησίας και Σποράδων Δωροθέα , τους περιφερειακούς συμβούλους, τις υπηρεσίες μας και τη ΔΕΥΑ Σκιάθου δημοπρατούμε ένα σημαντικό έργο για τη Σκιάθο» δηλώνει ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας .  «. Η  Θεσσαλία επενδύει σε με μετρήσιμα και απτά αποτελέσματα σε όλους τους τομείς της καθημερινότητας του πολίτη. Η σημασία των έργων αποχέτευσης για τη δημόσια υγεία και το περιβάλλον είναι σχεδόν αυτονόητη και καθοριστική για το επίπεδο διαβίωσης» προσθέτει ο περιφερειάρχης.

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση