Βρίσκεστε εδώ:  / Β. ΣΠΟΡΑΔΕΣ / Δημοπρατείται το έργο της κατασκευής νέων πεζοδρομίων στην επαρχιακή οδό Σκιάθου – Κουκουναριών
Δημοπρατείται το έργο της κατασκευής νέων πεζοδρομίων στην επαρχιακή οδό Σκιάθου – Κουκουναριών

Δημοπρατείται το έργο της κατασκευής νέων πεζοδρομίων στην επαρχιακή οδό Σκιάθου – Κουκουναριών

Κ. Αγοραστός: « με προστιθέμενη αξία και αναπτυξιακή προοπτική»

Στη δημοπράτηση του έργου «Συντήρηση της επαρχιακής οδού Σκιάθου – Κουκουναριών – πεζοδρόμηση» προχωρά η Θεσσαλίας. Ο υπέγραψε τη έγκριση διάθεση πίστωσης ύψους 300.000 ευρώ και το αφορά  στην κατασκευή πεζοδρομίων σε επιλεγμένες θέσεις της επαρχιακή οδού Σκιάθου – Κουκουναριών.

«Σε συνεργασία με την αντιπεριφερειάρχη Δωροθέα Κολυνδρίνη, τους περιφερειακούς συμβούλους και τις υπηρεσίες μας υλοποιούμε ένα σημαντικό έργο υποδομής για τη Σκιάθο. Πρόκειται για έργο ουσίας που αλλάζει την εικόνα στην επαρχιακή οδό Σκιάθου – Κουκουναριών, ενισχύοντας την ασφαλή μετακίνηση των κατοίκων και των επισκεπτών του νησιού.

Με προσδίδουμε προστιθέμενη αξία στις περιοχές μας και ενισχύουμε την αναπτυξιακή προοπτική τους» τόνισε σε του ο Κώστας Αγοραστός.

Στοιχεία έργου

Η προσαρμογή και κατασκευή των νέων πεζοδρομιών στο υφιστάμενο σώμα της οδού θα γίνει με τομή του οδοστρώματος με χρήση ασφαλτοκόπτη, εν συνεχεία θα γίνει εκσκαφή γαιών, τοποθέτηση κράσπεδων οδοποιίας, τοποθέτηση οδοστρωσίας, τοποθέτηση οπλισμού και σκυροδέτηση της επιφάνειας έδρασης του πεζοδρομίου και στο τέλος τοποθέτηση των πλακών πεζοδρομίου.

Σε τμήματα όπου η οδός βρίσκεται όρυγμα, θα κατασκευαστεί στηθαίο από δίπλα στα νέα , για την συγκράτηση των πρανών της οδού εκτός της επιφάνειας των νέων πεζοδρομίων.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Τραγωδία στο #Πουρί: 62χρονος καταπλακώθηκε από αγροτικό παρουσία του ανήλικου γιού του - https://t.co/icYkVitCwl… -

  • Η ΕΕ βοηθά Ιταλία, Ελλάδα, Αλβανία και Βόρεια Μακεδονία στη μάχη κατά των καταστροφικών πυρκαγιών  … - https://t.co/ruVYMyonqA -

  • Στον Ολυμπιακό Βόλου ο Οκάν Σουλεϊμάν #ΟλυμπιακόςΒόλου - https://t.co/6Ty1DpL4MY -

"Αλιεύοντας" την είδηση