Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Β. ΣΠΟΡΑΔΕΣ » Δήμαρχος Σκιάθου προς μαθητές : να παραμείνουμε ασφαλείς
Δήμαρχος Σκιάθου προς μαθητές : να παραμείνουμε ασφαλείς

Δήμαρχος Σκιάθου προς μαθητές : να παραμείνουμε ασφαλείς

Ο με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς και θέτοντας ως προτεραιότητα την και την των μαθητών και του εκπαιδευτικού προσωπικού όλων των σχολικών μονάδων, καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να εξασφαλίσει τις ιδανικότερες συνθήκες φοίτησης των παιδιών.

Στο πλαίσιο των ενεργειών αυτών για την αποφυγή της διασποράς του κορωναϊού, ο δήμαρχος Σκιάθου, Θοδωρής Τζούμας, απέστειλε ενημερωτική επιστολή, η οποία έχει δοθεί σε όλους τους μαθητές, συνιστώντας στους γονείς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί με τις μετακινήσεις τους, ειδικά σε περιοχές στις οποίες είναι σε ισχύ τα έκτακτα μέτρα για τον περιορισμό της μετάδοσης του κορωναϊού.

Σε περίπτωση που αυτό δεν μπορεί να αποφευχθεί, είναι απαραίτητο να ενημερωθούν οι διευθυντές των σχολείων και στο ενδεχόμενο που θα υπάρξει αναγκαιότητα, θα πραγματοποιηθεί δειγματοληψία για τον SARSCoV-2, που είναι υπεύθυνος για τη νόσο Covid-19.

O δήμαρχος Σκιάθου, Θοδωρής Τζούμας, τόνισε ότι «η νέα χρονιά είναι πρωτόγνωρη αλλά με υπομονή και συνεργασία και τηρώντας πιστά τα υγειονομικά πρωτόκολλα, θα καταφέρουμε να παραμείνουμε ασφαλείς.»

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση