Βρίσκεστε εδώ:  / Β. ΣΠΟΡΑΔΕΣ / Δίκτυα αποχέτευσης ομβρίων αποκτούν οι οικισμοί Πατητήρι, Βότση και Καλαμάκια του Δήμου Αλοννήσου
Δίκτυα αποχέτευσης ομβρίων αποκτούν οι οικισμοί Πατητήρι, Βότση και Καλαμάκια του Δήμου Αλοννήσου

Δίκτυα αποχέτευσης ομβρίων αποκτούν οι οικισμοί Πατητήρι, Βότση και Καλαμάκια του Δήμου Αλοννήσου

 

 

Το “ φως” για την υπογραφή προγραμματικής σύμβασης ανάμεσα στην Περιφέρεια Θεσσαλίας  και το Δήμο Αλοννήσου για την κατασκευή αγωγών αποχέτευσης ομβρίων στους οικισμούς Πατητήρι, Βότση και Καλαμάκια «άναψε» το στην εισήγηση του περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστού.

Το έργο είναι συνολικού προϋπολογισμού 491.724 ευρώ. Συγκεκριμένα το έργο αφορά στην κατασκευή εσωτερικού, αποχετευτικού αγωγού σε περιοχή του οικισμού Πατητήρι, συνολικού μήκους 94 μ,την κατασκευή εσωτερικών, αποχετευτικών αγωγών σε περιοχές του οικισμού Βότση, συνολικού μήκους 721 μ, την κατασκευή εσωτερικών, αποχετευτικών αγωγών σε περιοχές του οικισμού Καλαμάκια, συνολικού μήκους 131 μ, οι οποίοι θα εξασφαλίσουν την παροχέτευση των ομβρίων υδάτων.

 

«Σε με το Δήμο Αλοννήσου προχωράμε στην υλοποίηση ενός σημαντικού έργου για το νησί των Β. Σποράδων. Είναι ένα έργο ουσίας που και χρήσιμο με βαθύ περιβαλλοντικό αποτύπωμα που διεισδύει στις επιθυμίες των κατοίκων της περιοχής Παράλληλα με το συγκεκριμένο έργο συμβάλλουμε στην προστασία της δημόσιας υγείας. Τα έργα είναι τα μόνα που λένε την αλήθεια ενώ δημιουργούν θέσεις εργασίας και μόχλευση στην τοπική πραγματική οικονομία» τόνισε σε δηλώσεις του ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός.

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Χρ. Τριαντόπουλος από Στεφανοβίκειο: Τιμή και δόξα στην Αεροπορία Στρατού #ΑεροπορίαΣτρατού - https://t.co/La6f6AfFkL -

  • Στο λιμάνι του Βόλου το «NORWEGIAN JADE» #NORWEGIANJADE - https://t.co/0UULQRxnnd -

  • Παρουσιάστηκαν τα αποτελέσματα του ερευνητικού έργου #TRiTON - https://t.co/ord7T3Wqx1 -

"Αλιεύοντας" την είδηση