Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Β. ΣΠΟΡΑΔΕΣ » Δίκτυα αποχέτευσης ομβρίων αποκτούν οι οικισμοί Πατητήρι, Βότση και Καλαμάκια του Δήμου Αλοννήσου
Δίκτυα αποχέτευσης ομβρίων αποκτούν οι οικισμοί Πατητήρι, Βότση και Καλαμάκια του Δήμου Αλοννήσου

Δίκτυα αποχέτευσης ομβρίων αποκτούν οι οικισμοί Πατητήρι, Βότση και Καλαμάκια του Δήμου Αλοννήσου

 

 

Το “πράσινο φως” για την υπογραφή προγραμματικής σύμβασης ανάμεσα στην  και το Δήμο Αλοννήσου για την κατασκευή αγωγών αποχέτευσης ομβρίων στους οικισμούς Πατητήρι, Βότση και α «άναψε» το Περιφερειακό Συμβούλιο Θεσσαλίας στην εισήγηση του περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστού.

Το έργο είναι συνολικού προϋπολογισμού 491.724 . Συγκεκριμένα το έργο αφορά στην κατασκευή εσωτερικού, αποχετευτικού αγωγού σε περιοχή του οικισμού Πατητήρι, συνολικού μήκους 94 μ,την κατασκευή εσωτερικών, αποχετευτικών αγωγών σε περιοχές του οικισμού Βότση, συνολικού μήκους 721 μ, την κατασκευή εσωτερικών, αποχετευτικών αγωγών σε περιοχές του οικισμού α, συνολικού μήκους 131 μ, οι οποίοι θα εξασφαλίσουν την παροχέτευση των ομβρίων υδάτων.

 

«Σε με το Δήμο Αλοννήσου προχωράμε στην υλο ενός σημαντικού έργου για το νησί των Β. Σποράδων. Είναι ένα έργο ουσίας που και χρήσιμο με βαθύ περιβαλλοντικό αποτύπωμα που διεισδύει στις επιθυμίες των κατοίκων της περιοχής Παράλληλα με το συγκεκριμένο έργο συμβάλλουμε στην προστασία της δημόσιας ς. Τα έργα είναι τα μόνα που λένε την αλήθεια ενώ δημιουργούν θέσεις ς και μόχλευση στην τοπική πραγματική οικονομία» τόνισε σε του ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας .

 

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση