Βρίσκεστε εδώ:  / Β. ΣΠΟΡΑΔΕΣ / Δίκτυα αποχέτευσης ομβρίων αποκτούν οι οικισμοί Πατητήρι, Βότση και Καλαμάκια του Δήμου Αλοννήσου
Δίκτυα αποχέτευσης ομβρίων αποκτούν οι οικισμοί Πατητήρι, Βότση και Καλαμάκια του Δήμου Αλοννήσου

Δίκτυα αποχέτευσης ομβρίων αποκτούν οι οικισμοί Πατητήρι, Βότση και Καλαμάκια του Δήμου Αλοννήσου

 

 

Το “πράσινο ” για την υπογραφή προγραμματικής σύμβασης ανάμεσα στην  και το Δήμο Αλοννήσου για την κατασκευή αγωγών αποχέτευσης ομβρίων στους οικισμούς Πατητήρι, Βότση και Καλαμάκια «άναψε» το Περιφερειακό Συμβούλιο Θεσσαλίας στην εισήγηση του περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστού.

Το είναι συνολικού προϋπολογισμού 491.724 . Συγκεκριμένα το αφορά στην κατασκευή εσωτερικού, αποχετευτικού αγωγού σε περιοχή του οικισμού Πατητήρι, συνολικού μήκους 94 μ,την κατασκευή εσωτερικών, αποχετευτικών αγωγών σε περιοχές του οικισμού Βότση, συνολικού μήκους 721 μ, την κατασκευή εσωτερικών, αποχετευτικών αγωγών σε περιοχές του οικισμού Καλαμάκια, συνολικού μήκους 131 μ, οι οποίοι θα εξασφαλίσουν την παροχέτευση των ομβρίων υδάτων.

 

«Σε συνεργασία με το Δήμο Αλοννήσου προχωράμε στην υλοποίηση ενός σημαντικού έργου για το νησί των Β. Σποράδων. Είναι ένα έργο ουσίας που και χρήσιμο με βαθύ περιβαλλοντικό αποτύπωμα που διεισδύει στις επιθυμίες των κατοίκων της περιοχής Παράλληλα με το συγκεκριμένο έργο συμβάλλουμε στην προστασία της δημόσιας υγείας. Τα έργα είναι τα μόνα που λένε την αλήθεια ενώ δημιουργούν θέσεις εργασίας και μόχλευση στην τοπική πραγματική » τόνισε σε δηλώσεις του ο .

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Επαναλειτουργεί το Βυζαντινό Μουσείο Μακρινίτσας - https://t.co/yT0XnzHL0c -

  • Σύσκεψη ταξικών σωματείων στο Βόλο - https://t.co/rvR6oUPZ2R -

  • Πώς θα ταξιδεύουμε στα νησιά από την Παρασκευή - https://t.co/vywssk8TSq -

"Αλιεύοντας" την είδηση