Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Β. ΣΠΟΡΑΔΕΣ » Διέθεσε δωρεάν αίθουσες στο Πολιτιστικό Κέντρο Μπούρτζι ο Δήμος Σκιάθου
Διέθεσε δωρεάν αίθουσες στο Πολιτιστικό Κέντρο Μπούρτζι ο  Δήμος Σκιάθου

Διέθεσε δωρεάν αίθουσες στο Πολιτιστικό Κέντρο Μπούρτζι ο Δήμος Σκιάθου

Ο Δήμος Σκιάθου διέθεσε αίθουσες στο Πολιτιστικό Κέντρο Μπούρτζι, στις 25, 26 και 28 Ιουνίου 2020 προκειμένου να διεξαχθούν εκεί οι προφορικές ECCE και ECPE αντιστοίχως.

Η Ελληνοαμερικανή Ένωση αδυνατούσε να βρει ανυς χώρους λόγω της ιδιότυπης κατάστασης που έχει διαμορφωθεί από τη διασπορά του κορωναϊού και εξέταζε σοβαρά τα ενδεχόμενα ακύρωσης των εξετάσεων με μεταφορά τους σε επόμε μήνες παρατείνοντας την ταλαιπωρία των ών ή μετακίνησης των υποψηφίων στον Βόλο. Στη Σκιάθο εξετάστηκαν και οι από τα των Σποράδων.

Το Κέντρο Εξετάσεων και Πιστοποιήσεων της Ένωσης «ευχαριστεί θερμώς τον Δήμαρχο Σκιάθου ,αξιότιμο κ. Τζούμα, για τη διάθεση των αιθουσών στο Πολιτιστικό Κέντρο Μπούρτζι στις 25, 26 και 28 Ιουνίου 2020. Χαρακτηριστικά, με αυτή την ιδιαιτέρως ευγενική προσφορά σας, εξυπηρετήθηκαν πάνω από 83 από την περιφέρεια σας. Ελπίζουμε ότι, με τη δική σας συνδρομή, θα συνεχίσουμε και στο την εποικοδομητική συνεργασία μας προς όφελος των δημοτών σας».
 

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση