Βρίσκεστε εδώ:  / Β. ΣΠΟΡΑΔΕΣ / Διέθεσε δωρεάν αίθουσες στο Πολιτιστικό Κέντρο Μπούρτζι ο Δήμος Σκιάθου
Διέθεσε δωρεάν αίθουσες στο Πολιτιστικό Κέντρο Μπούρτζι ο  Δήμος Σκιάθου

Διέθεσε δωρεάν αίθουσες στο Πολιτιστικό Κέντρο Μπούρτζι ο Δήμος Σκιάθου

Ο Δήμος Σκιάθου διέθεσε δωρεάν αίθουσες στο Πολιτιστικό Κέντρο Μπούρτζι, στις 25, 26 και 28 Ιουνίου 2020 προκειμένου να διεξαχθούν εκεί οι προφορικές εξετάσεις ECCE και ECPE αντιστοίχως.

Η Ελληνοαμερικανή Ένωση αδυνατούσε να βρει ανάλογους χώρους λόγω της ιδιότυπης κατάστασης που έχει διαμορφωθεί από τη διασπορά του κορωναϊού και εξέταζε σοβαρά τα ενδεχόμενα ακύρωσης των εξετάσεων με μεταφορά τους σε επόμενους μήνες παρατείνοντας την ταλαιπωρία των μαθητών ή μετακίνησης των υποψηφίων στον Βόλο. Στη Σκιάθο εξετάστηκαν και οι μαθητές από τα νησιά των Σποράδων.

Το Κέντρο Εξετάσεων και Πιστοποιήσεων της Ένωσης «ευχαριστεί θερμώς τον Δήμαρχο Σκιάθου ,αξιότιμο κ. Τζούμα, για τη δωρεάν διάθεση των αιθουσών στο Πολιτιστικό Κέντρο Μπούρτζι στις 25, 26 και 28 Ιουνίου 2020. Χαρακτηριστικά, με αυτή την ιδιαιτέρως ευγενική προσφορά σας, εξυπηρετήθηκαν πάνω από 83 υποψήφιοι από την περιφέρεια σας. Ελπίζουμε ότι, με τη δική σας συνδρομή, θα συνεχίσουμε και στο μέλλον την εποικοδομητική συνεργασία μας προς όφελος των δημοτών σας».
 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Aνοικτή επιστολή της ΠΕΒ σχετικά με την πανδημική νόσο covid-19 - https://t.co/Bj2ZWG7G4P -

  • Μαθητές σχολείων της Θεσσαλίας στην Αλόννησο για εικονική κατάδυση στο ναυάγιο Περιστέρας και μαθήματα υποβρύχιας α… - https://t.co/loJhN55UUf -

  • Συντηρεί την μονή Παναγίας Οδηγήτριας στην Πορταριά Πηλίου η Περιφέρεια Θεσσαλίας - https://t.co/Drnzp7HtzC -

"Αλιεύοντας" την είδηση