Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Β. ΣΠΟΡΑΔΕΣ » Διαγράμμιση και κοπή χόρτων σε Σκιάθο-Σκόπελο
Διαγράμμιση και κοπή χόρτων σε Σκιάθο-Σκόπελο

Διαγράμμιση και κοπή χόρτων σε Σκιάθο-Σκόπελο

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες συντήρησης του Επαρχιακού Οδικού Δικτύου των Βορείων Σποράδων, αρμοδιότητας Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας και Σποράδων, .

Οι εργασίες που πραγματοποιούνται αυτή τη χρονική περίοδο, είναι:

α) στην ΕΟ Σκιάθου-Κουκουναριών νήσου Σκιάθου μήκους 14χλμ κοπή χόρτων, καθαρισμός πρανών και διαγράμμιση (οριζόντια σήμανση), 

β) Στην ΕΟ Σκοπέλου-λώσσας-Λουτρακίου και στην Παραλλαγή  νήσου Αλοννήσου (μήκους 45 χλμ) κοπή χόρτων, καθαρισμός πρανών και διαγράμμιση (οριζόντια σήμανση),

γ) Στην ΕΟ Πατητήρι- κοπή χόρτων και καθαρισμός πρανών.

Όλες οι παραπάνω εργασίες υλοποιούνται μέσω του υ Μηχανημάτων της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας & Σποράδων και ο συνολικός προϋπολογισμός είναι 60.000,00€.

Σε δηλώσεις της η αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας και Σποράδων ανέφερε: «συνεχίζουμε καθημερινά τις παρεμβάσεις μας στο επαρχιακό των νησιών μας αρμοδιότητας , με μοναδικό σκοπό ένα ασφαλές , που ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες δέχεται μεγάλο όγκο οχημάτων, λόγω της αυξημένης τουριστικής κίνησης.

Με μηχανήματα μέσω του υ Μηχανημάτων, ξεκινήσαμε τις εργασίες διαγράμμισης και καθαρισμού του οδικού δικτύου από αυτοφυή βλάστηση που δυσχεραίνει την ασφαλή κίνηση των διερχόμενων οδηγών (έλλειψη ορατότητας, δυσκολία πρόσβασης σε οδούς, δυσχέρεια στην απορροή των ομβρίων, κ.λπ.). Σχεδιάζουμε και υλοποιούμε ουσίας, ενισχύοντας την ασφαλή μετακίνηση των ανθρώπινων κοινοτήτων».

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση