Βρίσκεστε εδώ:  / Β. ΣΠΟΡΑΔΕΣ / Διαγράμμιση και κοπή χόρτων σε Σκιάθο-Σκόπελο
Διαγράμμιση και κοπή χόρτων σε Σκιάθο-Σκόπελο

Διαγράμμιση και κοπή χόρτων σε Σκιάθο-Σκόπελο

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι συντήρησης του Επαρχιακού Οδικού Δικτύου των Βορείων Σποράδων, αρμοδιότητας Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας και Σποράδων, Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Οι που πραγματοποιούνται αυτή τη χρονική περίοδο, είναι:

α) στην ΕΟ Σκιάθου-Κουκουναριών νήσου Σκιάθου μήκους 14χλμ κοπή χόρτων, καθαρισμός πρανών και (οριζόντια σήμανση), 

β) Στην ΕΟ Σκοπέλου-Γλώσσας-Λουτρακίου και στην Παραλλαγή  νήσου Αλοννήσου (μήκους 45 χλμ) κοπή χόρτων, καθαρισμός πρανών και (οριζόντια σήμανση),

) Στην ΕΟ Πατητήρι- Γέρακας κοπή χόρτων και καθαρισμός πρανών.

Όλες οι παραπάνω εργασίες υλοποιούνται μέσω του Μητρώου Μηχανημάτων της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας & Σποράδων και ο συνολικός είναι 60.000,00€.

Σε της η αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας και Σποράδων Δωροθέα Κολυνδρίνη ανέφερε: «συνεχίζουμε καθημερινά τις παρεμβάσεις μας στο των νησιών μας αρμοδιότητας Περιφέρειας Θεσσαλίας, με μοναδικό σκοπό ένα ασφαλές , που ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες δέχεται μεγάλο όγκο οχημάτων, λόγω της αυξημένης τουριστικής κίνησης.

Με μηχανήματα μέσω του Μητρώου Μηχανημάτων, ξεκινήσαμε τις εργασίες διαγράμμισης και καθαρισμού του οδικού δικτύου από αυτοφυή βλάστηση που δυσχεραίνει την ασφαλή κίνηση των διερχόμενων οδηγών (έλλειψη ορατότητας, δυσκολία πρόσβασης σε οδούς, δυσχέρεια στην απορροή των ομβρίων, κ.λπ.). Σχεδιάζουμε και υλοποιούμε έργα ουσίας, ενισχύοντας την ασφαλή των ανθρώπινων κοινοτήτων».

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Αιφνίδιος θάνατος πεζοπόρου στο #Τρίκερι #Τρίκερι - https://t.co/n1IKx7MKdh -

  • Bεγγαλικά έξω από το Πανθεσσαλικό #βεγγαλικά - https://t.co/u7LrDL5Hmh -

  • Αιφνίδιος θάνατος Πολωνού πεζοπόρου στο Τρίκερι #αιφνίδιοςθάνατος - https://t.co/YcWrWMgizE -

"Αλιεύοντας" την είδηση