Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Β. ΣΠΟΡΑΔΕΣ » Χρηματοδότηση 300.000 ευρώ στον Δήμο Σκιάθου
Χρηματοδότηση 300.000 ευρώ στον Δήμο Σκιάθου

Χρηματοδότηση 300.000 ευρώ στον Δήμο Σκιάθου

Χρηματοδότηση 300.000 ευρώ εγκρίθηκε από το Υπουργείο Εσωτερικών προς τον Δήμο Σκιάθου για την αντιμετώπιση ζημιών και καταστροφών που προκλήθηκαν από τη θεομηνία της 4ης & 5ης Απριλίου 2020.

Η Δημοτική Αρχή διεκσε χρηματοδότηση και εξασφάλισε τη δέσμευση του υπουργού Εσωτερικών από την 5 Απριλίου, προκειμένου να αντιμετωπίσει τις συνέπειες από τα έντονα . Στον πλήρη φάκελο του Δήμου προς το Υπουργείο Εσωτερικών που στάλθηκε στις 9 Απριλίου είχαν καταγράφει οι και ανάγκες για μελέτες έργων που θα πρέπει να δρομολογηθούν.

Ο δήμαρχος Σκιάθου Θοδωρής Τζούμας ευχαριστεί τον υπουργό Εσωτερικών Τάκη Θεοδωρικάκο για την ανταπόκριση όπως και τους βουλευτές Θανάση πη, νσταντίνο Μαραβέγια  για τις ενέργειες του. Ιδιαίτερες ευχαριστίες στον Σκιαθίτη εώργιο Π. Αλεξανδρίδη για την καθοριστική βοήθειά του.

Αξίζει να αναφερθεί πως ο υποστηρίζεται οικονομικά από το Υπουργείο Εσωτερικών για πρώτη φορά, με αιτιολογία την αντιμετώπιση καταστροφών από έντονα . Ακόμα είναι ο Δήμος που έτυχε της μεγαλύτερης χρηματοδότησης από τις περιοχές που επλήγησαν στην πρόσφατη θεομηνία.

Η Δημοτική Αρχή θα συνεχίσει το έργο της ως οφείλει λειτουργώντας με αμεσότητα αξιοποιώντας κάθε δυνατότητα προς όφελος του δημοσίου συμφέροντος και των πολιτών.

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση