Βρίσκεστε εδώ:  / Β. ΣΠΟΡΑΔΕΣ / Χρηματοδότηση 300.000 ευρώ στον Δήμο Σκιάθου
Χρηματοδότηση 300.000 ευρώ στον Δήμο Σκιάθου

Χρηματοδότηση 300.000 ευρώ στον Δήμο Σκιάθου

Χρηματοδότηση 300.000 ευρώ εγκρίθηκε από το Υπουργείο Εσωτερικών προς τον Δήμο Σκιάθου για την αντιμετώπιση ζημιών και καταστροφών που προκλήθηκαν από τη θεομηνία της 4ης & 5ης Απριλίου 2020.

Η Δημοτική Αρχή διεκδίκησε χρηματοδότηση και εξασφάλισε τη δέσμευση του υπουργού Εσωτερικών από την Κυριακή 5 Απριλίου, προκειμένου να αντιμετωπίσει τις συνέπειες από τα έντονα καιρικά φαινόμενα. Στον πλήρη φάκελο του Δήμου προς το Υπουργείο Εσωτερικών που στάλθηκε στις 9 Απριλίου είχαν καταγράφει οι ζημιές και ανάγκες για μελέτες έργων που θα πρέπει να δρομολογηθούν.

Ο δήμαρχος Σκιάθου Θοδωρής Τζούμας ευχαριστεί τον υπουργό Εσωτερικών Τάκη Θεοδωρικάκο για την ανταπόκριση όπως και τους βουλευτές Μαγνησίας Θανάση Λιούπη, Κωνσταντίνο Μαραβέγια  για τις ενέργειες του. Ιδιαίτερες ευχαριστίες στον Σκιαθίτη Γεώργιο Π. Αλεξανδρίδη για την καθοριστική βοήθειά του.

Αξίζει να αναφερθεί πως ο Δήμος Σκιάθου υποστηρίζεται οικονομικά από το Υπουργείο Εσωτερικών για πρώτη φορά, με αιτιολογία την αντιμετώπιση καταστροφών από έντονα καιρικά φαινόμενα. Ακόμα είναι ο Δήμος που έτυχε της μεγαλύτερης χρηματοδότησης από τις περιοχές που επλήγησαν στην πρόσφατη θεομηνία.

Η Δημοτική Αρχή θα συνεχίσει το έργο της ως οφείλει λειτουργώντας με αμεσότητα αξιοποιώντας κάθε δυνατότητα προς όφελος του δημοσίου συμφέροντος και των πολιτών.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διαδικτυακά η Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης - https://t.co/oahzQKl9BA -

  • Κορωνοϊός: 196 νέα κρούσματα - https://t.co/KYnsuqlZ62 -

  • Ο επιχειρησιακός σχεδιασμός στο τραπέζι του Συμβουλίου Άμυνας - https://t.co/GYPrFEa5rs -

"Αλιεύοντας" την είδηση