Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Β. ΣΠΟΡΑΔΕΣ » Χρ. Τριαντόπουλος: 164.033 ευρώ από το Πράσινο Ταμείο για ανάπλαση κοινόχρηστων χώρων του Νέου Κλήματος Σκοπέλου
Χρ. Τριαντόπουλος: 164.033 ευρώ από το Πράσινο Ταμείο για ανάπλαση κοινόχρηστων χώρων του Νέου Κλήματος Σκοπέλου

Χρ. Τριαντόπουλος: 164.033 ευρώ από το Πράσινο Ταμείο για ανάπλαση κοινόχρηστων χώρων του Νέου Κλήματος Σκοπέλου

Την ένταξη της ανάπλασης κοινόχρηστων χώρων στο Νέο Κλήμα στη Σκόπελο στο χρηματοδοτικό πρόγραμμα «Δράσεις περιβαλλοντικού ισοζυγίου» ενέκρινε το Διοικητικό Συμβούλιο του Πράσινου Ταμείου. Το εγκεκριμένο ποσό για το ανέρχεται σε 164.033 .

O Υφυπουργός στον Πρωθυπουργό  Χρήστος Τριαντόπουλος, ο οποίος παρακολούθησε το συγκεκριμένο θέμα, συνομίλησε και ενημερώθηκε σχετικά από τον Πρόεδρο του Πράσινου Ταμείου,Ευστάθιο Σταθόπουλο.

Σε αυτό το πλαίσιο, ο Υφυπουργός στον Πρωθυπουργό, Χρήστος Τριαντόπουλος, δήλωσε σχετικά: «Ακόμα ένα για τη Σκόπελο προχωρά, αυτή τη φορά μέσω του Πράσινου Ταμείου. Μετά την πρόσφατη ένταξη του Δήμου Σκοπέλου στο πρόγραμμα βελτίωσης οδικής ς της δράσης ‘Πρόγραμμα βελτίωσης οδικής ς στο εθνικό και ' από το Υπουργείο Εσωτερικών, εγκρίθηκε από το Διοικητικό Συμβούλιο του Πράσινου Ταμείου η ένταξη του έργου ‘Ανάπλαση κοινόχρηστων χώρων του οικισμού Νέου Κλήματος Δήμου Σκοπέλου' στο χρηματοδοτικό πρόγραμμα του Ταμείου με τίτλο ‘Δράσεις περιβαλλοντικού ισοζυγίου', στο πλαίσιο της έκτακτης συνεδρίασης που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 25 Ιανουαρίου .

H ολο του έργου θα έχει ως αποτέλεσμα τη βελτίωση της ποιότητας ς των κατοίκων της περιοχής. Θερμές ευχαριστίες στην ηγεσία του Πράσινου Ταμείου για τη στενή συνεργασία με τους Δήμους για την έργων που βελτιώνουν την ποιότητα της καθημερινότητας των πολιτών».

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση