Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Β. ΣΠΟΡΑΔΕΣ » Αύξηση δρομολογίων ζητούν οι τρεις δήμαρχοι των Β. Σποράδων
Αύξηση δρομολογίων ζητούν οι τρεις δήμαρχοι των Β. Σποράδων

Αύξηση δρομολογίων ζητούν οι τρεις δήμαρχοι των Β. Σποράδων

Αγωνιούν γι την δυσκολί  ς των κατοίκων  των νησιών των Β. Σποράδων  από και προς τον Βόλο   οι τρεις δήμαρχοι (Σκιάθου-Σκοπέλου-Αλοννήσου) και αυτό εξέφρασαν  με επιστολή τους προ τον υπουργό αυτιλίας και ησιωτικής Πολιτικής Ι. Πλακιωτάκη.

Στην επιστολή τους αναφέρουν ότι η των κατοίκων είναι πολύ δύσκολη  με τα σημερινά , λόγω του ότι, σύμφωνα με το πρωτόκολλο, επιτρέπεται η μετακίνηση μόνο 52 επιβατών με το της γραμμής και για τα τρία τα νησιά.

‘Έτσι πολλοί των νησιών που θέλουν να ταξιδέψουν από και προς το Βόλο για λόγους υγείας, ή για άλλους σημαντικούς λόγους να μην βρίσκουν εισιτήρια καθώς ο αριθμός τους είναι πολύ περιορισμένος.

Οι δήμαρχοι των νησιών ζήτησαν από τον υπουργό να παρέμβει άμεσα ώστε να λυθεί το πρόβλημα που έχει παρουσιαστεί, είτε με αύξηση των δρομολογίων του υπάρχοντος υ, είτε με την δρομολόγηση και δεύτερου πλοίου στη γραμμή.

Η ανησυχία των δημάρχων γίνεται ακόμη πιο έντονη λόγω  του ότι πλησιάζει η εκκίνηση της καλοκαιρινής τουριστικής περιόδου οπότε και η ζήτηση μετακίνησης από και προς τα νησιά θα είναι μεγαλύτερη.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση