Βρίσκεστε εδώ:  / Β. ΣΠΟΡΑΔΕΣ / Αύξηση δρομολογίων ζητούν οι τρεις δήμαρχοι των Β. Σποράδων
Αύξηση δρομολογίων ζητούν οι τρεις δήμαρχοι των Β. Σποράδων

Αύξηση δρομολογίων ζητούν οι τρεις δήμαρχοι των Β. Σποράδων

Αγωνιούν για την δυσκολία  μετακίνησης των κατοίκων  των νησιών των Β. Σποράδων  από και προς τον Βόλο   οι τρεις δήμαρχοι (Σκιάθου-Σκοπέλου-Αλοννήσου) και αυτό εξέφρασαν  με τους προ τον υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Ι. Πλακιωτάκη.

Στην τους αναφέρουν ότι η των κατοίκων είναι πολύ δύσκολη  με τα σημερινά , λόγω του ότι, σύμφωνα με το πρωτόκολλο, επιτρέπεται η μόνο 52 επιβατών με το της γραμμής και για τα τρία τα .

‘Έτσι πολλοί των νησιών που θέλουν να ταξιδέψουν από και προς το Βόλο για λόγους υγείας, ή για άλλους σημαντικούς λόγους να μην βρίσκουν εισιτήρια καθώς ο αριθμός τους είναι πολύ περιορισμένος.

Οι δήμαρχοι των νησιών ζήτησαν από τον υπουργό να παρέμβει άμεσα ώστε να λυθεί το πρόβλημα που έχει παρουσιαστεί, είτε με των δρομολογίων του υπάρχοντος πλοίου, είτε με την δρομολόγηση και δεύτερου πλοίου στη γραμμή.

Η ανησυχία των δημάρχων γίνεται ακόμη πιο έντονη λόγω  του ότι πλησιάζει η εκκίνηση της καλοκαιρινής τουριστικής περιόδου οπότε και η ζήτηση μετακίνησης από και προς τα θα είναι μεγαλύτερη.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Λαϊκό #συλλαλητήριο στο Βόλο #συλλαλητήριο - https://t.co/UBlyJeIvr4 -

  • Καλλιεργούσε δενδρύλλιο κάνναβης #δενδρύλλιοκάνναβης - https://t.co/di7qP0nIJy -

  • Μερική κατάργηση της μάσκας από σήμερα #κατάργησητηςμάσκας - https://t.co/x4IGg4Qh2z -

"Αλιεύοντας" την είδηση