Βρίσκεστε εδώ:  / Β. ΣΠΟΡΑΔΕΣ / ΕΚΚΛΗΣΙΑ / Αποστολή τροφίμων στον «ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟ» από σχολείο της Σκοπέλου
Αποστολή τροφίμων στον «ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟ» από σχολείο της Σκοπέλου

Αποστολή τροφίμων στον «ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟ» από σχολείο της Σκοπέλου

Ικανή ποσότητα τροφίμων μακράς διαρκείας παρέλαβε (19/1) ο Σ.Σ.Κ. Βόλου «Ο ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ», προερχόμενη από το 1ο Πεπαρήθειο Δημοτικό Σκοπέλου.

Οι δάσκαλοι και οι μαθητές συγκέντρωσαν, τις ημέρες των εορτών, διάφορα τρόφιμα (210 συσκευασίες τροφίμων μακράς διαρκείας) υπέρ των απόρων οικογενειών για τις οποίες μεριμνά ο “ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ”, όπως φυλακισμένων, αποφυλακισμένων, φυγόποινων, προσφύγων, μεταναστών, μονογονεϊκών οικογενειών, κακοποιημένων γυναικών, αστέγων, Ρομά, αλλά και σχολείων ακραίων συνοικιών της περιοχής μας κ.ά. 

Ο πρόεδρος του Συλλόγου π. Θεόδωρος Μπατάκας απέδωσε θερμά συγχαρητήρια στην Διευθύντρια, στους καλούς της συνεργάτες, στους μαθητές και στους γονείς τους για την πράξη αλληλεγγύης που τιμά το τους και το νησί τους, που δοκιμάστηκε υπερβολικά λόγω της βαριάς κακοκαιρίας. Έδωσαν σ’ όλους ένα μάθημα ζωής, διότι, παρά τις δυσκολίες τους, έκαναν πράξη τον λόγο του Χριστού για και αλληλεγγύη: “ΑΓΑΠΑΤΕ ΑΛΛΗΛΟΥΣ”. Και αυτό το μάθημα ζωής μας το προσφέρουν δάσκαλοι και μαθητές ενός Δημοτικού σχολείου!!!
.Σ. και όλοι οι συνεργάτες του “Ε”  ευχαριστούν θερμά για την πρωτοβουλία και την αποστολή της ανθρωπιστικής βοήθειας, καθώς επίσης και τον Κεντρικό Λιμενάρχη και τον πλοίαρχο του πλοίου “ΠΡΩΤΕΥΣ”, για την μεταφορά. 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Σύλληψη φυγόποινου στον Βόλο #σύλληψηφυγόποινου - https://t.co/tNjeuIltN7 -

  • Νεκρός οδηγός Ι.Χ. που έπεσε στη θάλασσα στην Σκόπελο #νεκρόςοδηγός - https://t.co/SxgEONUOS3 -

  • Συμμετοχή ενδιαφερομένων στην επετειακή έκδοση με θέμα «1922-2022: εκατό χρόνια από την Καταστροφή»… - https://t.co/fbKBhCXLzI -

"Αλιεύοντας" την είδηση