Βρίσκεστε εδώ:  / Β. ΣΠΟΡΑΔΕΣ / Απολύμανση με χλώριο δημόσιων χώρων στη Σκιάθο
Απολύμανση με χλώριο δημόσιων χώρων στη Σκιάθο

Απολύμανση με χλώριο δημόσιων χώρων στη Σκιάθο

Ως μέτρο πρόληψης ενάντια στον κορωναϊό και για την προφύλαξη της δημόσιας υγείας, ο Δήμος Σκιάθου προχώρησε σήμερα σε με χλώριο των δημόσιων χώρων. Τις επόμενες μέρες έχει προγραμματιστεί η των κάδων απορριμμάτων (πράσινων κάδων) όπως και η των απορριμματοφόρων των συνεργείων καθαριότητας του Δήμου. Σκοπός της Δημοτικής Αρχής είναι αυτά τα μέτρα να καθιερωθούν και να συνεχιστούν σε συστηματική βάση και μετά το πέρας της απειλής του κορωναϊού.

Η Δημοτική Αρχή, βρίσκεται σε συνεχή με τις αρμόδιες Αρχές, και με υψηλό αίσθημα ευθύνης απέναντι στην και τη , στοχεύοντας στην αποτροπή μετάδοσης του ιού εφαρμόζει ένα μεθοδικό και συντονισμένο για την προστασία των πολιτών.

Τα μέτρα που λαμβάνονται είναι προληπτικά και σε συνάρτηση, πάντα, με τις οδηγίες της πολιτείας και της επιστημονικής κοινότητας. Τούτες τις ώρες, είναι απολύτως αναγκαίο να τηρήσουμε όλοι υπεύθυνη στάση, προστατεύοντας τον εαυτό μας, τους συνανθρώπους μας, το κοινωνικό σύνολο.

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τους εργαζόμενους της καθαριότητας του Δήμου μας, γιατί είναι πολύ σημαντικό σε αυτήν την κρίση που αντιμετωπίζουμε να έχουμε και προβλήματα στον τομέα της καθαριότητας. Όσο εμείς ως Δήμος θα φροντίζουμε να μειώσουμε τις πιθανότητες εξάπλωσης του κορωναϊού τόσο και ο κάθε πολίτης από την πλευρά του θα πρέπει να μείνει σπίτι και να μειώσει τις του στις απολύτως απαραίτητες. Ακολουθούμε πιστά τις οδηγίες! Δεν φοβόμαστε – προστατευόμαστε ! Μένουμε σπίτι !» τόνισε ο .

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Στον Ολυμπιακό Βόλου ο Θεόδωρος Βερνάρδος #ΠΑΕΟλυμπιακόςΒόλου - https://t.co/lV4wpoM2MG -

  • Στον Όλυμπο, σε συνθήκες καύσωνα, έτρεξαν οι δρομείς του ΣΔΥ Βόλου #ΣΔΥΒόλου - https://t.co/4XL00xIQHc -

  • Τριάντα τα θετικά κρούσματα covid-19 στη  Θεσσαλία #θετικάκρούσματαCovid19 - https://t.co/3eYYgtmiXo -

"Αλιεύοντας" την είδηση