Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Β. ΣΠΟΡΑΔΕΣ » Απολύμανση με χλώριο δημόσιων χώρων στη Σκιάθο
Απολύμανση με χλώριο δημόσιων χώρων στη Σκιάθο

Απολύμανση με χλώριο δημόσιων χώρων στη Σκιάθο

Ως μέτρο πρόληψης ενάντι στον κορωνϊό και για την προ της δημόσιας υγείας, ο Σκιάθου προχώρησε σήμερα σε απολυμάνσεις με χλώριο των δημόσιων χώρων. Τις επόμενες μέρες έχει προγραμματιστεί η απολύμανση των κάδων απορριμμάτων (πράσινων κάδων) όπως και η απολύμανση των απορριμματοφόρων των συνεργείων καθαριότητας του Δήμου. Σκοπός της Δημοτικής Αρχής είναι αυτά τα να καθιερωθούν και να συνεχιστούν σε συστηματική βάση και μετά το πέρας της απειλής του κορωναϊού.

Η Δημοτική Αρχή, βρίσκεται σε συνεχή με τις αρμόδιες Αρχές, και με υψηλό αίσθημα ευθύνης απέναντι στην κοινωνία και τη , στοχεύοντας στην αποτροπή μετάδοσης του ιού εφαρμόζει ένα μεθοδικό και συντονισμένο σχέδιο για την προστασία των πολιτών.

Τα που λαμβάνονται είναι προληπτικά και σε συνάρτηση, πάντα, με τις οδηγίες της πολιτείας και της επιστημονικής κοινότητας. Τούτες τις ώρες, είναι απολύτως αναγκαίο να τηρήσουμε όλοι υπεύθυνη στάση, προστατεύοντας τον εαυτό μας, τους συνανθρώπους μας, το κοινωνικό σύνολο.

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τους εργαζόμενους της καθαριότητας του Δήμου μας, γιατί είναι πολύ σημαντικό σε αυτήν την που αντιμετωπίζουμε να έχουμε και προβλήματα στον τομέα της καθαριότητας. Όσο εμείς ως Δήμος θα φροντίζουμε να μειώσουμε τις πιθανότητες εξάπλωσης του κορωναϊού τόσο και ο κάθε πολίτης από την πλευρά του θα πρέπει να μείνει σπίτι και να μειώσει τις του στις απολύτως απαραίτητες. Ακολουθούμε πιστά τις οδηγίες! Δεν φοβόμαστε – προστατευόμαστε ! Μένουμε σπίτι !» τόνισε ο δήμαρχος Σκιάθου.

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση