Βρίσκεστε εδώ:  / Β. ΣΠΟΡΑΔΕΣ / Απαγόρευση μετακίνησης προς τη Σκιάθο ακτοπλοϊκώς και αεροπορικώς
Απαγόρευση μετακίνησης προς τη Σκιάθο ακτοπλοϊκώς και αεροπορικώς

Απαγόρευση μετακίνησης προς τη Σκιάθο ακτοπλοϊκώς και αεροπορικώς

Επιστολή με την επισήμανση “Επείγον” απέστειλε ο δήμαρχος Σκιάθου την Δευτέρα 16 Μαρτίου 2020, με θέμα την απαγόρευση μετακινήσεων προς τη Σκιάθο για το διάστημα που είναι σε ισχύ η Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου ( ́ 42) προς τους υπουργούς Εσωτερικών, Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής και Υποδομών & Μεταφορών.

Στόχος της Δημοτικής Αρχής η σε μέγιστο βαθμό από τη διάδοση του κορωνοιού COVID-19, με την απαγόρευση της μετακίνησης προς τη Σκιάθο ακτοπλοϊκώς και αεροπορικώς για το διάστημα που ειναι σε ισχύ η Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου ( ́ 42) και μέχρι η ισχύς της παρούσας παραταθεί εκ νέου, έως την νεώτερη τασσόμενη προθεσμί.

Στην επιστολή προτείνεται να εξαιρεθεί η μεταφορά προϊόντων και η για εξαιρετική ανάγκη την οποία θα κρίνει ομάδα που θα αποτελείται από τον δήμαρχο, τον διευθυντή του Κέντρου Υγείας, τον λιμενάρχη και τον διευθυντή του αεροδρομίου.

Λαμβάνοντας υπόψη την αδυναμία λόγω των αντικειμενικών δυσκολιών να αντιμετωπιστεί το ενδεχόμενο διάδοσης του ιού από την υποστελέχωση και υπολειτουργία του Κέντρου Υγείας και των συνεπειών που θα επιφέρει τόσο στην των πολιτών όσο και στην οικονομική ζωή του νησιού, το παραπάνω μέτρο είναι επιβεβλημένο.

Η Δημοτική Αρχή, βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τις αρμόδιες Αρχές, και με υψηλό αίσθημα ευθύνης απέναντι στην και τη , στοχεύοντας στην αποτροπή μετάδοσης του ιού εφαρμόζει ένα μεθοδικό και συντονισμένο σχέδιο για την των πολιτών. Τα που λαμβάνονται είναι προληπτικά και σε συνάρτηση, πάντα, με τις οδηγίες της πολιτείας και της επιστημονικής κοινότητας. Τούτες τις ώρες, είναι απολύτως αναγκαίο να τηρήσουμε όλοι υπεύθυνη στάση, προστατεύοντας τον εαυτό μας, τους συνανθρώπους μας, το κοινωνικό σύνολο.

Ακολουθούμε πιστά τις οδηγίες! Δεν φοβόμαστε – προστατευόμαστε ! Μένουμε !

           

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Πανελλαδικές Εξετάσεις των υποψηφίων των ΕΠΑΛ #πανελλαδικέςεξετάσεις - https://t.co/DIb9ZDTZPE -

  • Τελευταίος ύπνος για 25χρονο στο Βόλο #αιφνίδιοςθάνατος - https://t.co/zUjCfM8Q51 -

  • Στο Νοσοκομείο 4 άτομα μετά από #τροχαίο στον περιφερειακό #τροχαίο - https://t.co/PDDmRA6Eww -

"Αλιεύοντας" την είδηση