Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Β. ΣΠΟΡΑΔΕΣ » Αναβάθμιση Πυροσβεστικού Κλιμακίου Σκιάθου σε Σταθμό;
Αναβάθμιση Πυροσβεστικού Κλιμακίου Σκιάθου σε Σταθμό;

Αναβάθμιση Πυροσβεστικού Κλιμακίου Σκιάθου σε Σταθμό;

Συνάντηση με τον διευθυντή του Τμήματος Ασφάλειας & Οργάνωσης του Αρχηγείου του Πυροσβεστικού Σώματος και πρόεδρο της Ένωσης Αξιωματικών του Πυροσβεστικού Σώματος ΕΑΠΣ, αρχιπύραρχο, εώργιο Βιντζηλαίο, πραγματοποίησε ο δήμαρχος Σκιάθου την Τρίτη 24 Αυγούστου στο , όπου συζητήθηκαν θέματα πυρασφάλειας του νησιού.

Στο πλαίσιο της ς συζητήθηκε η αναβάθμιση του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Σκιάθου σε Σταθμό, μία ενέργεια ιδιαίτερα σημαντική, που θα ενισχύσει τη δύναμη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας σε ανθρώπινο δυναμικό και οχήματα με στόχο τη διασφάλιση της προστασίας του ιδιαίτερου φυσικού πλούτου αλλά και την ασφάλεια των κατοίκων και των επισκεπτών του νησιού. Ταυτόχρονα, η αναβάθμιση του Κλιμακίου θα συμβάλει σε μεγάλο βαθμό στον επιχειρησιακό σχεδιασμό, ανταποκρινόμενη στις σύγχρονες απαιτήσεις και θα διευκολύνει τους που δραστηριοποιούνται στις Βόρειες , αφού θα χειρίζεται τις υποθέσεις, βοηθώντας στην αποφόρτιση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Βόλου.

Επίσης, κατά τη διάρκεια της ς ο δήμαρχος παρουσίασε τον σχεδιασμό και τις δράσεις του Δήμου, όσον αφορά την και την πυρασφάλεια και συζητήθηκε η ζωνών αντιπυρικής προστασίας ως προληπτικό μέσο πυροπροστασίας.

Ο κ. Βιντζηλαίος δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος από τον επιχειρησιακό σχεδιασμό του Δήμου και τόνισε πως η Πυροσβεστική Υπηρεσία θα είναι σύμμαχος σε κάθε προσπάθεια που στοχεύει στην προστασία της ζωής, της περιουσίας των πολιτών και του δασικού πλούτου.

Ο δήμαρχος Σκιάθου, Θοδωρής Τζούμας, ευχαριστεί θερμά τον διευθυντή του Τμήματος Ασφάλειας & Οργάνωσης του Αρχηγείου του Πυροσβεστικού Σώματος και πρόεδρο της Ένωσης Αξιωματικών του Πυροσβεστικού Σώματος ΕΑΠΣ, αρχιπύραρχο, εώργιο Βιντζηλαίο για τη στενή συνεργασία και την υποστήριξη αλλά και για την βούληση να δρομολογηθούν από κοινού δράσεις με στόχο την ασφάλεια του πολίτη και την προστασία του περιβάλλοντος.

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση