Βρίσκεστε εδώ:  / Β. ΣΠΟΡΑΔΕΣ / Αναβάθμιση Πυροσβεστικού Κλιμακίου Σκιάθου σε Σταθμό;
Αναβάθμιση Πυροσβεστικού Κλιμακίου Σκιάθου σε Σταθμό;

Αναβάθμιση Πυροσβεστικού Κλιμακίου Σκιάθου σε Σταθμό;

με τον διευθυντή του Τμήματος Ασφάλειας & Οργάνωσης του Αρχηγείου του Πυροσβεστικού Σώματος και πρόεδρο της Ένωσης Αξιωματικών του Πυροσβεστικού Σώματος ΕΑΠΣ, αρχιπύραρχο, Γεώργιο Βιντζηλαίο, πραγματοποίησε ο δήμαρχος Σκιάθου την Τρίτη 24 Αυγούστου 2021 στο Δημαρχείο, όπου συζητήθηκαν θέματα πυρασφάλειας του νησιού.

Στο πλαίσιο της συνάντησης συζητήθηκε η αναβάθμιση του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Σκιάθου σε Σταθμό, μία ιδιαίτερα σημαντική, που θα ενισχύσει τη δύναμη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας σε ανθρώπινο δυναμικό και με στόχο τη διασφάλιση της προστασίας του ιδιαίτερου φυσικού πλούτου αλλά και την των κατοίκων και των επισκεπτών του νησιού. Ταυτόχρονα, η αναβάθμιση του Κλιμακίου θα συμβάλει σε μεγάλο βαθμό στον επιχειρησιακό σχεδιασμό, ανταποκρινόμενη στις σύγχρονες απαιτήσεις και θα διευκολύνει τους που δραστηριοποιούνται στις Βόρειες , αφού θα χειρίζεται τις υποθέσεις, βοηθώντας στην αποφόρτιση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας .

Επίσης, κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο δήμαρχος παρουσίασε τον σχεδιασμό και τις δράσεις του Δήμου, όσον αφορά την Πολιτική Προστασία και την και συζητήθηκε η ζωνών αντιπυρικής προστασίας ως προληπτικό μέσο πυροπροστασίας.

Ο κ. Βιντζηλαίος δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος από τον επιχειρησιακό σχεδιασμό του Δήμου και τόνισε πως η θα είναι σύμμαχος σε κάθε προσπάθεια που στοχεύει στην προστασία της ζωής, της περιουσίας των πολιτών και του δασικού πλούτου.

Ο δήμαρχος Σκιάθου, Θοδωρής Τζούμας, ευχαριστεί θερμά τον διευθυντή του Τμήματος Ασφάλειας & Οργάνωσης του Αρχηγείου του Πυροσβεστικού Σώματος και πρόεδρο της Ένωσης Αξιωματικών του Πυροσβεστικού Σώματος ΕΑΠΣ, αρχιπύραρχο, Γεώργιο Βιντζηλαίο για τη στενή συνεργασία και την υποστήριξη αλλά και για την βούληση να δρομολογηθούν από κοινού δράσεις με στόχο την του πολίτη και την προστασία του περιβάλλοντος.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Αναφορά Κ. Παπανάτσιου για την παράταση υποβολής αιτήσεων στο #κτηματολόγιο #κτηματολόγιο - https://t.co/pfaP3bJH7X -

  • Πήρε πιστοποιητικό από την ΕΕΑ η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου #ΠΑΕΟλυμπιακόςΒόλου1937 - https://t.co/dp9rCldPn4 -

  • #ΓΣΒΗΝΙΚΗ - https://t.co/BtayFpxZcm -

"Αλιεύοντας" την είδηση