Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Β. ΣΠΟΡΑΔΕΣ » Ανανεώνεται συνεχώς ο στόλος των οχημάτων καθαριότητας στη Σκιάθο
Ανανεώνεται συνεχώς ο στόλος των οχημάτων καθαριότητας στη Σκιάθο

Ανανεώνεται συνεχώς ο στόλος των οχημάτων καθαριότητας στη Σκιάθο

Η Δημοτική Αρχή έχοντας ως προτεραιότητα το σεβασμό στον άνθρωπο και στο περιβάλλον καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την καθαριότητα και τον ευπρεπισμό των περιοχών του νησιού. Η πλήρης αποκομιδή των απορριμμάτων και ο των κοινόχρηστων χώρων αποτελούν βασικό μέλημα.

Στο πλαίσιο των ενεργειών για την προστασία του περιβάλλοντος και της ποιότητας ζωής των πολιτών καθώς, και της βελτίωσης της οργάνωσης της Υπηρεσίας Καθαριότητας, ο Δήμος προέβη στην ενός καινούργιου δορυφορικού απορριμματοφόρου οχήματος τύπου πρέσσας 4κ. μάρκας MITHSUBISHI για την αποτελεσματικότερη αποκομιδή και διαχείριση των απορριμμάτων.

Η τελευταία αναφορικά με την ενίσχυση των οχημάτων της Υπηρεσίας Καθαριότητας πραγματοποιήθηκε το 2017 με την ενός μικρού απορριμματοφόρου τύπου porter.

Ο  στόλος των οχημάτων της καθαριότητας ανανεώνεται συνεχώς τον τελευταίο διάστημα και η Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου με την καθ του αντιδημάρχου Καθαριότητας, Ανακύκλωσης και Περιβάλλοντος, Γιάννη Γιαννίτση, εργάζεται με οργάνωση, και προγραμματισμό  για να έχει η την που της αξίζει, με τη του προϊσταμένου της Υπηρεσίας Καθαριότητας δρ Δασολόγου Βασίλη Ταμπάκη.

Ο , Θοδωρής Τζούμας, τονίζει ότι «η καθαριότητα του νησιού και η προστασία του περιβάλλοντος είναι κοινωνικά αγαθά και επιτυγχάνονται με τη συνεχή των πολιτών και του Δήμου. Ως εκ τούτου ο Δήμος θα εργαστεί σκληρά και με υπευθυνότητα για να επιτευχθεί ο στόχος. Είμαστε σίγουροι ότι με την από κοινού προσπάθεια θα πετύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για τον τόπο μας.»

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση