Βρίσκεστε εδώ:  / Β. ΣΠΟΡΑΔΕΣ / Ανανεώνεται συνεχώς ο στόλος των οχημάτων καθαριότητας στη Σκιάθο
Ανανεώνεται συνεχώς ο στόλος των οχημάτων καθαριότητας στη Σκιάθο

Ανανεώνεται συνεχώς ο στόλος των οχημάτων καθαριότητας στη Σκιάθο

Η Δημοτική Αρχή έχοντας ως προτεραιότητα το σεβασμό στον άνθρωπο και στο καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την καθαριότητα και τον ευπρεπισμό των περιοχών του νησιού. Η πλήρης αποκομιδή των απορριμμάτων και ο καθαρισμός των κοινόχρηστων χώρων αποτελούν βασικό μέλημα.

Στο πλαίσιο των ενεργειών για την προστασία του περιβάλλοντος και της ποιότητας ζωής των πολιτών καθώς, και της βελτίωσης της οργάνωσης της Υπηρεσίας Καθαριότητας, ο προέβη στην ενός καινούργιου δορυφορικού απορριμματοφόρου οχήματος τύπου πρέσσας 4κ. μάρκας MITHSUBISHI για την αποτελεσματικότερη αποκομιδή και διαχείριση των απορριμμάτων.

Η τελευταία ενέργεια αναφορικά με την ενίσχυση των οχημάτων της Υπηρεσίας Καθαριότητας πραγματοποιήθηκε το 2017 με την ενός μικρού απορριμματοφόρου τύπου porter.

Ο  στόλος των οχημάτων της καθαριότητας ανανεώνεται συνεχώς τον τελευταίο διάστημα και η του Δήμου με την καθοδήγηση του αντιδημάρχου Καθαριότητας, Ανακύκλωσης και Περιβάλλοντος, Γιάννη Γιαννίτση, εργάζεται με οργάνωση, και προγραμματισμό  για να έχει η την εικόνα που της αξίζει, με τη του προϊσταμένου της Υπηρεσίας Καθαριότητας δρ Δασολόγου Βασίλη Ταμπάκη.

Ο δήμαρχος Σκιάθου, Θοδωρής Τζούμας, τονίζει ότι «η καθαριότητα του νησιού και η προστασία του περιβάλλοντος είναι κοινωνικά και επιτυγχάνονται με τη συνεχή των πολιτών και του Δήμου. Ως εκ τούτου ο θα εργαστεί σκληρά και με υπευθυνότητα για να επιτευχθεί ο στόχος. Είμαστε σίγουροι ότι με την από κοινού προσπάθεια θα πετύχουμε το καλύτερο δυνατό για τον τόπο μας.»

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Στον αερολιμένα Σκιάθου με πλαστά διαβατήρια #αεροδρόμιοΑλΠαπαδιαμάντης - https://t.co/8OryQN9DzG -

  • Μαζική και δυναμική απεργιακή συγκέντρωση στο Βόλο #απεργιακήσυγκέντρωση - https://t.co/iG3UAM7EWB -

  • Αρνητικά τα δείγματα από τα rapid-test σε Βόλο και Νότιο Πήλιο #Rapidtest - https://t.co/hARcfGwKTN -

"Αλιεύοντας" την είδηση