Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Β. ΣΠΟΡΑΔΕΣ » Αναμονή έγκρισης καταλληλότητας για την επέκταση Δημοτικού και Γυμνασίου Σκιάθου
Αναμονή έγκρισης καταλληλότητας για την επέκταση Δημοτικού και Γυμνασίου Σκιάθου

Αναμονή έγκρισης καταλληλότητας για την επέκταση Δημοτικού και Γυμνασίου Σκιάθου

Ο Δήμος Σκιάθου με τ υπ'αριθμ.πρωτ. 549/19.01.2022 και 550/19.01.2022 διαβιβαστικά έγγραφα στη Γενική Διεύθυνση Στρατηγικού Σχεδιασμού Προγραμματισμού & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης του Υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων υπέβαλε πλήρη φάκελο με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά για την έγκριση κτηριολογικού προγράμματος σχετικά με την επέκταση του 2ου Δημοτικού Σχολείου και του Γυμνασίου – Λυκείου Σκιάθου.

Η υποβολή των αιτημάτων προέκυψε σε συνέχεια της από 12 Ιανουαρίου ς που πραγματοποίησαν ο δήμαρχος Σκιάθου, Θοδωρής Τζούμας και ς ς της Νέας Δημοκρατίας  , με τον διευθύνοντα σύμβουλο της Εταιρείας Κτιριακές Υποδομές ΑΕ (), Αθανάσιο Γιάνναρη, στα Κεντρικά Γραφεία της Εταιρείας, με θέμα τις επεκτάσεις των σχολικών μονάδων του 2ου Δημοτικού Σχολείου και του Γυμνασίου-Λυκείου Σκιάθου.

Ο κ. Γιάνναρης είχε διαβεβαιώσει πως ο Δήμος πέτυχε την ωριμότητα των έργων επέκτασης, οπότε τον ερχόμενο Μάρτιο, η ΚτΥπ θα αναλάβει την εκπόνηση των μελετών με στόχο μέχρι το τέλος του 2022 να έχει γίνει η δημοπράτηση των έργων. Έπειτα θα ακολουθήσει σύναψη προγραμματικής ς μεταξύ του Δήμου Σκιάθου και της ΚτΥπ για την των έργων που θα παραδοθούν μέσα στο .

Στη φάση αυτή ο Δήμος, έχοντας προβεί στις μέχρι τώρα απαραίτητες ενέργειες, αναμένει την έγκριση καταλληλότητας για την επέκταση των σχολικών μονάδων από το & Θρησκευμάτων προκειμένου να προχωρήσει στην υλοποίηση του έργου σε συνεργασία με την ΚτΥπ.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση