Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Β. ΣΠΟΡΑΔΕΣ » Αναμονή έγκρισης καταλληλότητας για την επέκταση Δημοτικού και Γυμνασίου Σκιάθου
Αναμονή έγκρισης καταλληλότητας για την επέκταση Δημοτικού και Γυμνασίου Σκιάθου

Αναμονή έγκρισης καταλληλότητας για την επέκταση Δημοτικού και Γυμνασίου Σκιάθου

Ο Δήμος Σκιάθου με τ υπ'ριθμ.πρωτ. 549/19.01. και 550/19.01.2022 διαβιβαστικά έγγραφα στη Γενική Διεύθυνση Στρατηγικού Σχεδιασμού Προγραμματισμού & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης του Υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων υπέβαλε πλήρη φάκελο με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά για την έγκριση κτηριολογικού προγράμματος σχετικά με την επέκταση του 2ου Δημοτικού Σχολείου και του Γυμνασίου – Λυκείου Σκιάθου.

Η υποβολή των αιτημάτων προέκυψε σε συνέχεια της από 12 Ιανουαρίου 2021 ς που πραγματοποίησαν ο δήμαρχος Σκιάθου, Θοδωρής Τζούμας και ς της Νέας ς  , με τον διευθύνοντα σύμβουλο της Εταιρείας Κτιριακές Υποδομές ΑΕ (ΚτΥπ ΑΕ), Αθανάσιο Γιάνναρη, στα Κεντρικά Γραφεία της Εταιρείας, με θέμα τις επεκτάσεις των σχολικών μονάδων του 2ου Δημοτικού Σχολείου και του Γυμνασίου-Λυκείου Σκιάθου.

Ο κ. Γιάνναρης είχε διαβεβαιώσει πως ο Δήμος πέτυχε την ωριμότητα των έργων επέκτασης, οπότε τον ερχόμενο Μάρτιο, η ΚτΥπ θα αναλάβει την εκπόνηση των μελετών με στόχο μέχρι το τέλος του 2022 να έχει γίνει η δημοπράτηση των έργων. Έπειτα θα ακολουθήσει σύναψη προγραμματικής σύμβασης μεταξύ του Δήμου Σκιάθου και της ΚτΥπ για την των έργων που θα παραδοθούν μέσα στο 2023.

Στη φάση αυτή ο Δήμος, έχοντας προβεί στις μέχρι τώρα απαραίτητες ενέργειες, αναμένει την έγκριση καταλληλότητας για την επέκταση των σχολικών μονάδων από το & Θρησκευμάτων προκειμένου να προχωρήσει στην υλο του έργου σε συνεργασία με την ΚτΥπ.

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση