Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Β. ΣΠΟΡΑΔΕΣ » Αναμετάδοση λειτουργίας του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου από τον Μητροπολιτικό ναό Τριών Ιεραρχών Σκιάθου
Αναμετάδοση λειτουργίας του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου από τον Μητροπολιτικό ναό Τριών Ιεραρχών Σκιάθου

Αναμετάδοση λειτουργίας του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου από τον Μητροπολιτικό ναό Τριών Ιεραρχών Σκιάθου

Με απόφαση και ενέργειες της Δημοτικής Αρχής και με τη σύμφωνη γνώμη του αρχιερατικού επιτρόπου πρωτοπρεσβύτερου Γεώργιου Σταματά, αύριο θα γίνει αναμετάδοση της λειτουργίας του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου από τον Μητροπολιτικό Ναό των Τριών Ιεραρχών Σκιάθου.

Η αναμετάδοση θα γίνει από ηχητική εγκατάσταση του Δήμου Σκιάθου από την πλατεία του Αγίου Νικολάου, ώστε να υπάρχει ηχητική κάλυψη σε όλο τον οικιστικό ιστό.

Με τον ίδιο τρόπο θα γίνεται αναμετάδοση των χαιρετισμών, των λειτουργιών τις Κυριακές και των ακολουθιών της Μεγάλης Εβδομάδας.

Το Πάσχα στη Σκιάθο, στο νησί του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη, η και το αγιορείτικο εθιμοτυπικό δεν μπορεί να σιωπήσουν.

Η Εθνική Επέτειος της 25ης Μαρτίου είναι συνώνυμο των ιδανικών της ελευθερίας, της αγάπης για την πατρίδα, του αγώνα για την επιβίωση του έθνους. Η επανάσταση του ανέδειξε ήρωες οι οποίοι με τις πράξεις αυτοθυσίας τους μόνο παράδειγμα μπορεί να είναι για όλους μας, φέτος 200 χρόνια σχεδόν μετά έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια απειλή και να γίνουμε ήρωες ακολουθώντας τις οδηγίες των ειδικών και της πολιτείας για να προστατεύσουμε τους δικούς μας και τους εαυτούς μας. Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου, του χρόνου να γιορτάσουμε όλοι μαζί τη μεγάλη στιγμή αυτή του Ελληνικού Έθνους!” είναι το μήνυμα του δημάρχου Σκιάθου Θοδωρή Τζούμα.

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • «Ανακυκλώνω – Αλλάζω Συσκευή»: Επιπλέον 44.660 νοικοκυριά εντάσσονται στο πρόγραμμα - https://t.co/VThtEBZlRC… -

  • Συμφωνία για #μεταναστευτικό: Η «ευέλικτη αλληλεγγύη» και τα αγκάθια #μεταναστευτικό - https://t.co/4Daza2BQ9D -

  • Στον Βόλο ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης #ΝίκοςΑνδρουλάκης - https://t.co/dUQQH2hocZ -

"Αλιεύοντας" την είδηση