Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Β. ΣΠΟΡΑΔΕΣ » Αλβανός θα “έριχνε ” κοκαΐνη και χασίς στην Αλόννησο
Αλβανός θα “έριχνε ” κοκαΐνη και χασίς στην  Αλόννησο

Αλβανός θα “έριχνε ” κοκαΐνη και χασίς στην Αλόννησο


Γι δικίνηση ναρκωτικών συνελήφθη 39χρονος Αλβανός στην Αλόννησο από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών και του Α.Σ. Αλοννήσου.

Σε ταξιδιωτικό σάκο που μετέφερε είχε μία ποσότητα κοκαΐνης 52,35 γρ. κοκαΐνης και 950 γρ. χασίς.

Τα κατασχέθηκαν και ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα .

Συγκεκριμένα πάνω από 400 κοκαΐνης θα έριχνε στην αγορά 39χρονος Αλβανός που συνελήφθη χθες σε συντονισμένη επιχείρηση της Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου και του Α.Σ. Αλοννήσου.

Ο 39χρονος που έφτασε ακτοπλοϊκώς στην Αλόννησο βρέθηκε να μεταφέρει ποσότητα κοκαΐνης 52,35 γρ., που αντιστοιχεί σε περίπου 480 και η εμπορική της αξίας υπολογίζεται σε 5.000 ευρώ και 950 γρ. χασίς, που η εμπορική του αξία που υπολογίζεται λίγο κάτω από 5.000 ευρώ.

Πρόκειται για μια μεγάλη επιτυχία της Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου στις Σποράδες, καθώς είναι από τις μεγαλύτερες κατασχέσεις ναρκωτικών στα νησιά που έχουν κατασχεθεί.

Τα κατασχέθηκαν και ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Βόλου.

Επίσης από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών, συνελήφθη στην Αλόννησο χθες ένας 31χρονος στην κατοχή του οποίου βρέθηκε και κατασχέθηκε βάρους 18,1γρ.

Τέλος, από αστυνομικούς της Ομάδας , συνελήφθησαν χθες βράδυ στο Βόλο δύο 21χρονοι, στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο ποσότητες χασίς βάρους 2,17 γρ. και 1,55 γρ. αντίστοιχα.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση