Βρίσκεστε εδώ:  / Β. ΣΠΟΡΑΔΕΣ / Αλλαγές στις οργανικές θέσεις του Κ.Υ. Σκιάθου 
Αλλαγές στις οργανικές θέσεις του Κ.Υ. Σκιάθου 

Αλλαγές στις οργανικές θέσεις του Κ.Υ. Σκιάθου 

 

Σε στις οργανικές θέσεις του Κ.Υ. Σκιάθου, προχωρά η , σύμφωνα με απόφαση του διοικητή  της 5ης Υγειονομικής και Στερεάς Ελλάδας Φώτη Σερέτη.

Σύμφωνα με το σκεπτικό της απόφασης, η , προχωρά σε αυτή την μετατροπή, λαμβάνοντας υπόψιν το γεγονός ότι ο οργανισμός του Κ.Υ. Σκιάθου προβλέπει στον κλάδο Ιατρών δύο θέσεις ΕΓ΄ χωρίς ειδικότητα οι οποίες είναι κενές  και ουδέποτε έχει εκδηλωθεί ενδιαφέρον για την κάλυψη κάποιας εκ΄ των θέσεων αυτών, αλλά και το γεγονός ότι δεν προβλέπει θέσεις Ιατρών κλάδου ειδικότητας Καρδιολογίας.

Επίσης, λήφθηκε υπόψιν το γεγονός ότι το Κ.Υ. Σκιάθου καλύπτει πληθυσμό άνω των 6. κατοίκων ενώ τους θερινούς μήνες ο αγγίζει τους 40.000 και δεν προκαλείται βάρος του Κρατικού προϋπολογισμού καθώς αφορά τροποποίηση για θέσεων κατώτερης κατηγορίας.

Σύμφωνα με το έγγραφο, αποφασίζεται η μετατροπή δύο κενών οργανικών θέσεων Ιατρών κλάδου ΕΓ΄ χωρίς ειδικότητα σε μια οργανική θέση Ιατρού ΕΒ΄ ειδικότητας Καρδιολογίας στο Κ.Υ. Σκιάθου.
PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Πολύ καλή παρουσία του τμήματος κολύμβησης της Νίκης Βόλου #τμήμακολύμβησηςΓΣΒΗΝΙΚΗ - https://t.co/PpYKMsII8i -

  • Λαμπρός ο εορτασμός της Πεντηκοστής στον Βόλο #ΚυριακήτηςΠεντηκοστής - https://t.co/RGwFG4M88L -

  • Αρτοκλασία στη Μηλίνα στη μνήμη αποδημησάντων δημοσιογράφων #μνήμηαποδημησάντωνδημοσιογράφων - https://t.co/YAWOekDulj -

"Αλιεύοντας" την είδηση