Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Β. ΣΠΟΡΑΔΕΣ » Ακυβέρνητο σκάφος μεταξύ Σκιάθου και Σκοπέλου
Ακυβέρνητο σκάφος μεταξύ Σκιάθου και Σκοπέλου

Ακυβέρνητο σκάφος μεταξύ Σκιάθου και Σκοπέλου

Ενημερώθηκε χθες το μεσημέρι, το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης του Λιμενικού. από την κυβερνήτη και μοναδική επιβαίνουσα του ταχύπλοου σκάφους «ΑΛΕΣΤΑ» ότι το έπλεε ακυβέρνητο, λόγω μηχανικής βλάβης, στη θαλάσσια περιοχή «ΣΤΕΟΥ» μεταξύ Σκιάθου και Σκοπέλου.

Άμεσα ενημερώθηκαν οι παραπάνω και στην περιοχή έσπευσε περιπολικό του λιμενικού και το «ΚΑΠΕΤΑ ΣΠΥΡΟΣ» το οποίο προσέγγισε το ταχύπλοο και συνοδεία περιπολικού σκάφους το ρυμούλκησε στο λιμάνι «ΕΛΙΟΣ» Σκοπέλου όπου προσέδεσε με ασφάλεια.

Από το περιστατικό δεν προκλήθηκε τραυματισμός, ενώ διενεργείται προανάκριση από το Λιμεναρχείο Σκιάθου.

Μηχανική βλάβη στο «Μυρτιδιώτισσα»

Ενημερώθηκε, χθες το πρωί σήμερα, η Λιμενική Αρχή Αγ. Κωνσταντίνου από τον Πλοίαρχο του επιβατηγού – οχηματαγωγού  “ΜΥΡΤΙΔΙΩΤΙΣΣΑ”, το οποίο επρόκειτο να εκτελέσει το δρομολόγιο από Αγ. Κωνσταντίνο προς Σκιάθο – Σκόπελο – Αλόννησο, ότι διαπιστώθηκε μηχανική βλάβη (ηλεκτρονική δυσλειτουργία) στο πρωραίο απωθητή του υ (bow thruster).

Από το Β' Λιμενικό Τμήμα Αγίου Κωνσταντίνου του Λιμεναρχείου ς απαγορεύτηκε ο απυς του υ, μέχρι την αποκατάσταση της βλάβης και προσκόμιση βεβαιωτικού αξιοπλοΐας από τον παρακολουθούντα το πλοίο νηογνώμονα. Οι δέκα επιβάτες που επρόκειτο να ταξιδέψουν μεταφέρθηκαν στον προορισμό τους με μέριμνα της πλοιοκτήτριας εταιρείας.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση