Βρίσκεστε εδώ:  / Β. ΣΠΟΡΑΔΕΣ / Ακυβέρνητο ιστιοφόρο μεταξύ Σκοπέλου- Αλοννήσου
Ακυβέρνητο  ιστιοφόρο  μεταξύ Σκοπέλου- Αλοννήσου

Ακυβέρνητο ιστιοφόρο μεταξύ Σκοπέλου- Αλοννήσου

Ακυβέρνητο έμεινε λόγω μηχανικής βλάβης το ιστιοφόρο ”PALOMATISA” σημαίας Βελγίου, στη θαλάσσια περιοχή ανάμεσα των νήσων Σκοπέλου και Αλόννησου, με οχτώ επιβαίνοντες.

Για το περιστατικό ενημερώθηκε χθες το απόγευμα η Λιμενική Αρχή Σκοπέλου και άμεσα στην περιοχή κατέπλευσαν προς παροχή συνδρομής σκάφος του λιμενικού, το ”ΣΠΟΡΑΔΕΣ ΝΤΑΙΒΙΝΓΚ” με επιβαίνοντες στελέχη του λιμενικού καθώς και το επαγγελματικό – ”ΕΠΙΒΙΩΣΗ Β”

Έξι από τους επιβαίνοντες του ιστιοφόρου μετεπιβιβάστηκαν στο ”ΣΠΟΡΑΔΕΣ ΝΤΑΙΒΙΝΓΚ” και στη συνέχεια μεταφέρθηκαν στο λιμάνι της Σκοπέλου όπου αποβιβάστηκαν με , ενώ το ακυβέρνητο ιστιοφόρο σκάφος με τους δύο εναπομείναντες επιβαίνοντες, ρυμουλκήθηκε από το ”ΕΠΙΒΙΩΣΗ Β” και κατέπλευσε με στο λιμάνι της Σκοπέλου.

Από το περιστατικό δεν προκλήθηκε εισροή υδάτων, ούτε , ενώ από το ΄ Τμήμα Σκοπέλου του Λιμεναρχείου Σκιάθου που διενεργεί την προανάκριση, απαγορεύτηκε ο του ”PALOMATISA” μέχρι αποκατάστασης της μηχανικής βλάβης και προσκόμισης βεβαίωσης αξιοπλοΐας.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Πυροβόλησε θανάσιμα τη γυναίκα του στην Αγιά #ανθρωποκτονίααπόπρόθεση - https://t.co/fz7TvtvLmm -

  • Φωτιά στη Ρόδο: Ενεργοποιήθηκε η υπηρεσία #Copernicus - https://t.co/57tC5TbAN3 -

  • #καύσωνας: Πολύ υψηλές θερμοκρασίες και σήμερα – Έως τους 45 βαθμούς ο υδράργυρος #καύσωνας - https://t.co/IaDUZtnppW -

"Αλιεύοντας" την είδηση