Βρίσκεστε εδώ:  / Β. ΣΠΟΡΑΔΕΣ / Ακινητοποίηση ιστιοφόρου σκάφους στον Πανόρμο Σκοπέλου
Ακινητοποίηση ιστιοφόρου σκάφους στον Πανόρμο Σκοπέλου

Ακινητοποίηση ιστιοφόρου σκάφους στον Πανόρμο Σκοπέλου

Ενημερώθηκαν τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα οι Λιμενικές Αρχές Σκοπέλου και Σκιάθου από το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Ἐρευνας και Διάσωσης του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, για ιστιοφόρο σκάφος με το όνομα ”ΑΜΑΛΘΕΙΑ”  με δύο επιβαίνοντες, το οποίο είχε ακινητοποιηθεί στον όρμο Πανόρμου Σκοπέλου λόγω εμπλοκής σχοινιού σημαδούρας στον έλικα του σκάφους και το οποίο είχε παρασυρθεί πρωτύτερα λόγω των δυνατών ανέμων που έπνεαν στην περιοχή.

Ἀμεσα μετέβησαν στην περιοχή στελέχη της Λιμενικής Αρχής Σκοπέλου με περιπολικό όχημα Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., όπου εντόπισαν τους δύο επιβάτες στην ακτή καλά στην υγεία τους. Τα στελέχη του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. απέμπλεξαν το σκοινί από τον έλικα του ”ΑΜΑΛΘΕΙΑ” και επιβιβάστηκαν σ΄αυτό με τους δύο επιβαίνοντες, όπου κατέπλευσαν στο λιμάνι Ν.Κλήματος Σκοπέλου με ασφάλεια.

Από το Α’ Λιμενικό Τμήμα Σκοπέλου του Λιμεναρχείου Σκιάθου που διενεργεί προανάκριση, απαγορεύτηκε ο απόπλους του σκάφους μέχρι την προσκόμιση πιστοποιητικού αξιοπλοΐας.Από το περιστατικό δεν προκλήθηκε τραυματισμός ατόμων και δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Χαμένο μονοπάτι αναβίωσε ο ΣΔΥ Βόλου - https://t.co/6vnflG3EQW -

  • Συνελήφθη με μισό κιλά κάνναβη - https://t.co/iiIn82r0y5 -

  • Αναβάθμιση μέσων πυροπροστασίας στις σχολικές μονάδες του Δήμου Σκιάθου - https://t.co/XUCqz0Ca8z -

"Αλιεύοντας" την είδηση