Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Β. ΣΠΟΡΑΔΕΣ » Αεροδιακομιδή τραυματία από τροχαίο στη Σκιάθο
Αεροδιακομιδή τραυματία από τροχαίο στη Σκιάθο

Αεροδιακομιδή τραυματία από τροχαίο στη Σκιάθο

Αεροδικομιδή στήθηκε στο νησί του Ππαδιαμάντη για έναν 63χρονο, βαριά τραυματισμένο σε τροχαίο ατύχημα που έγινε το απόγευμα στη Σκιάθο.

Ο 63χρονος Έλληνας διακομίστηκε από το νησί στο Βόλο, με το διασωστικό της και νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Βόλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 63χρονος οδηγούσε δίκυκλο και στην πορεία του βρέθηκε ένα κι που έκανε αναστροφή, με αποτέλεσμα να πέσει πάνω του και παρά το γεγονός ότι φορούσε προστατευτικό κράνος, τραυματίστηκε στον αυχένα.

Ο άνδρας μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Σκιάθου, όπου οι γιατροί τον διασωλήνωσαν και κρίνοντας τη σοβαρότητα της κατάστασής του, ζήτησαν την αεροδιακομιδή του για να νοσηλευτεί στο Νοσοκομείο Βόλου.

Μετά από εντολή του ενικού Επιτελείου Αεροπορίας κινητοποιήθηκε το ς της 111 Πτέρυγας Μάχης Augusta – Bell 205, που πέταξε στη Σκιάθο παρέλαβε τον τραυματία με γιατρούς και τον μετέφερε στις 17.45 το απόγευμα στο στρατόπεδο «εωργούλα» όπου τον παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και τον μετέφερε στο Νοσοκομείο Βόλου, όπου νοσηλεύεται.

Στη συνέχεια, το ελικόπτερο έκανε ακόμη μια στη Σκιάθο, για να μεταφέρει τους δύο γιατρούς του Κέντρου Υγείας, για να επιστρέψει πριν από λίγη ώρα στη βάση του στη Ν. Αγχίαλο.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση