Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Β. ΣΠΟΡΑΔΕΣ » 8ο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών «Διαμαντής Παλαιολόγος»
8ο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών «Διαμαντής Παλαιολόγος»

8ο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών «Διαμαντής Παλαιολόγος»

Πρόσκληση ς ενδιφέροντος γι τη συμμετοχή χορευτικών συγκροτημάτων

 

Ένα φεστιβάλ που έγινε θεσμός. Χορός, κέφι, διασκέδαση, μεράκι, παράδοση, μουσική, ξεναγήσεις, σεμινάρια, παράλληλες δραστηριότητες, παραστάσεις, party και άλλα πολλά σας περιμένουν αυτό τον Ιούλιο στη Σκόπελο.

Μετά από τρία χρόνια σιωπής, παύσης, ηρεμίας, ήρθε η ώρα με #merakiνα ξαναπιάσουμε το νήμα, εκεί που το αφήσαμε.  Περισσότεροι από 600 χορευτές και πάνω από 7500 θεατές θα δώσουν και φέτος το καλοκαίρι ραντεβού στη Σκόπελο. Το επιστρέφει για όγδοη χρονιά δυναμικά και η διαδικασία για υποβολή αιτήσεων συμμετοχής μόλις ξεκίνησε.

HΑστική μη Κερδοσκοπική Εταιρεία «Πλέγμα» και η μεγάλη ομάδα των εθελοντών, προσκαλούν χορευτικά συγκροτήματα από κάθε γωνία της ς να δηλώσουν συμμετοχή στο8οΦεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών «Διαμαντής Παλαιολόγος», που θα πραγματοποιηθεί στη Σκόπελο από τις07έως τις 09 Ιουλίου .

Οι ενδιαφερόμενοι, αφού ανατρέξουν στους όρους συμμετοχής, μπορούν να υποβάλουν αιτήσεις ηλεκτρονικά, μέσω του δικτυακού τόπου του φεστιβάλ: https://bit.ly/3HcoYbg .Προθεσμία υποβολής συμμετοχών έως και 15 Μαρτίου.

Το Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών «ΔιαμαντήςΠαλαιολόγος»,μέλος τουEuropean και του Word Folklore Festival Association και πιστοποιημένο με το σήμα ποιότητας EFFELABEL από το European Festivals Association,έχει καθιερωθεί πια ως ένας δυναμικός θεσμός παράδοσης και πολιτισμού με διεθνή απήχηση.

Κατά τη διάρκεια της τριήμερης αυτής γιορτής, η Σκόπελος θα συντονιστεί μουσικά και χορευτικά με διαφορετικές παρα και πολιτισμούς, προβάλλοντας την ποικιλομορφία τους, τον πλούτο και το βάθος τους μέσα από μία σειρά από χορευτικές παραστάσεις, αλλά και παράλληλες δραστηριότητες, όπως ημερίδες, σεμινάρια, εκθέσεις, ανοικτές πρόβες, γλέντια κ.λπ.

Το Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών «Διαμαντής Παλαιολόγος», έχει διακριθεί στο διαγωνισμό ΤourismAwards 2017 (βραβείο SILVER στην κατηγορία «φεστιβάλ»), και στοδιαγωνισμό BestCityAwards (βραβείο SILVER στην κατηγορία «»), έχει αποτελέσει αντικείμενο ακαδημαϊκών ερευνών και μελετών ελληνικών και ξένων πανεπιστημιακών ιδρυμάτων, και έχει παρουσιασθεί ως μελέτη περίπτωσης σε πολυάριθμα επιστημονικά συνέδρια.

Πληροφορίες:https://www.dancefestivalgr.gr/| www.plegma.org

: Dance Festival Skopelos

Facebook: DancefestivalScopelos

Instagram:dancefestivalskopelosgr

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση