Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Σκληρή απάντηση Μπέου στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ
Σκληρή απάντηση Μπέου στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ

Σκληρή απάντηση Μπέου στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ

Για “παραλήρημα των «κομματόσκυλων» του ΣΥΡΙΖΑ” κάνει λόγο ο δήμαρχος Αχ. Μπέος, που εδωσε στη δημοσιότητα μια σκλήρη απαντηση στην ανακοίνωση της ΝΕ Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ για τα πεπραγμένα του κατά την ολιγόμηνη δημαρχιακή του .

Χαρακτηριστικά από το γραφείο τύπου του δημάρχου δόθηκε η παρακάτω απάντηση: “Ομολογουμένως ξεπερνά κατά πολύ ακόμη και τις συνήθεις γελοιώδεις συμπεριφορές των κομματόσκυλων του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ η σημερινή ανακοίνωση που εκδόθηκε εναντίον του δημάρχου , Αχιλλέα Μπέου και της Δημοτικής Αρχής, που βρίθει, όπως πάντα, ύβρεων και συκοφαντιών και παραπέμπει ευθέως σε άτομα – συντάκτες με σοβαρά προτα.

Ααρερχόμενοι το παραληρηματικό ύφος της ανακοίνωσης και την μεγαλείου που διέπει τους συντάκτες της, που αυτοανακηρύσσονται από κινηματίες και επαναστάτες μέχρι σύμβολα του πολιτισμού και της Δημοκρατίας (!!), απλώς διερωτώμεθα πώς ένα κόμμα, όπως ο ΣΥΡΙΖΑ, η κυβέρνηση του οποίου δίνει ένα αγώνα πραγματικής επιβίωσης για την ίδια μας την , ανέχεται τα καραγκιοζιλίκια στελεχών του που δείχνουν ότι ουδεμία συνείδηση έχουν για την κρισιμότητα των περιστάσεων!

Αλήθεια στην Κουμουνδούρου είναι ενημερωμένοι για τα και τις ημέρες των θλιβερών στελεχών τους στη Μαγνησία, που τους εκθέτουν ανεπανόρθωτα; Μπορούν να εκτιμήσουν την ανησυχητική, και για την ίδια την κοινωνία, προοπτική, ένα κόμμα που πρόσφατα τιμήθηκε από την λαϊκή εντολή να διολισθήσει και να καταντήσει σαν το ΠΑΣΟΚ;

Αντιλαμβάνονται ότι δηλητηριάζουν την κοινωνική συνοχή και υπονομεύουν τους θεσμούς όταν εκφράζοντας τους μύχιους πόθους τους παραβιάζουν βασικές αρχές του Δικαίου και σπεύδουν απροκάλυπτα και χωρίς αιδώ να απειλήσουν τον Αχιλλέα Μπέο για την έκβαση της δικαστικής του εκκρεμότητας, που προέκυψε από ένα σάπιο πολιτικό σύστημα που οι ίδιοι υποτίθεται ότι θα πολεμούσαν;

Και ενώ λοιπόν σύσσωμη η ελληνική κοινωνία παρακολουθεί αμήχανη και με αγωνία την έκβαση της εθνικής υπόθεσης το θεατρικό μπουλούκι, που θεσμικά ονομάζεται μείζων μειοψηφία του Δημοτικού Συμβουλίου Βόλου, κατέφυγε στην κομματική στρούγκα της ΝΕ Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ, ζητώντας προστασία από τον κακό Μπέο και τους συνεργάτες του. Και τα κομματόσκυλα, δίκην νταβατζήδων της αυτοδιοίκησης, ανέλαβαν να τους προστατεύσουν, βρίζοντας, συκοφαντώντας και απειλώντας τη Δημοτική Αρχή!

Είναι πάντως μια πρόοδος!

Από το να καταφεύγουν κρυφίως και δολίως στα εισαγγελικά και αστυνομικά γραφεία ή να συνδιαλέγονται στο σκοτάδι με κουκουλοφόρους για να προκαλούν επεισόδια, αποφάσισαν να δείξουν στην κοινωνία ποιοί είναι και τι θέλουν.

Προϊόντα του κομματικού σωλήνα, βολεψάκηδες και θεσιθήρες και φασιστοειδή που δρουν εν ονόματι της σταλινικής… Δημοκρατίας, όλοι μαζί δδικούν το δικαίωμα να αποφασίζουν αυτοί, έστω και αν αποτελούν θλιβερή μειοψηφία στην τοπική κοινωνία.

Τους καλούμε αντί να ονειρεύονται κινήματα και επαναστάσεις να κατέβουν από τα καλάμια που έχουν καβαλήσει, πριν τραυματιστούν από πτώσεις, και να συνειδητοποιήσουν την τραγικότητα των στιγμών που βιώνει η μας. Την επανάσταση ας την ξεκινήσουν λίγο αργότερα όταν οι καιροί θα το επιτρέπουν…

ΥΓ. Και πάλι αποδεικνύεται ότι δεν είναι τυχαία η θέση που ο λαός τους έδωσε με την μόλις προ έτους απόφασή του, κρίνοντας τους ως προδήλως ανεπαρκείς. Όπως και η κομματική τους ηγεσία, που δεν τους εμπιστεύεται καμία δημόσια θέση, όπως εκλιπαρούν.

Ας μη διαφεύγει της προσοχής τους ότι η επιλογή των πολιτών έγινε με πλήρη γνώση της αδικίας που διαπράχθηκε σε βάρος του δημάρχου Βόλου.

Αν παρά ταύτα αμφισβητούν την εμπιστοσύνη των πολιτών στη σημερινή Δημοτική Αρχή του Αχιλλέα Μπέου δεν έχουν παρά να κάνουν μια δημοσκόπηση, όπως κατ' επανάληψη τους έχουμε προκαλέσει…”

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση