Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » «Σύστημα Επιβράβευσης Πελατών» ξεκινά ο Εμπορικός Σύλλογος Βόλου
«Σύστημα Επιβράβευσης Πελατών» ξεκινά ο Εμπορικός Σύλλογος Βόλου

«Σύστημα Επιβράβευσης Πελατών» ξεκινά ο Εμπορικός Σύλλογος Βόλου

Ο Εμπορικός , στο αμέσως προσεχές διάστημα, πρόκειται να θέσει σε εφαρμογή το «Σύστημα Επιβράβευσης Πελατών». Το «Σύστημα επιβράβευσης πελατών» στόχο έχει την υποστήριξη των σχέσεων καταναλωτών και βολιώτικων καταστημάτων και αυτά με τη σειρά τους να ανταποδώσουν έμπρακτα την υποστήριξη αυτή.

Έτσι λοιπόν οι πελάτες, 50 αρχικά τοπικών επιχειρήσεων που θα συμμετέχουν στο πρόγραμμα, με κάθε αγορά τους θα κερδίζουν πόντους που θα προστίθενται στην κάρτα τους και θα εξαργυρώνονται με δ-προσφορές-. Οι καταναλωτές θα ενημερώνονται με ν sms στο κινητό τους για τα δ τους και τις που θα έχουν στις αγορές τους, από τις επιχειρήσεις που θα συμμετέχουν στο σύστημα. Τα καταστήματα αυτά θα τύχουν ιδιαίτερης διαφημιστικής ς.

Το σύστημα είναι εύκολο στη χρήση του, απευθύνεται στα μέλη του Συλλόγου και προϋποθέτει τη χρήση υπολογιστή ή στην επιχείρηση που θα συμμετέχει.

Καλούνται οι επιχειρηματίες που επιθυμούν να ενημερωθούν αρχικά για το πρόγραμμα, να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους στα γραφεία του Συλλόγου τηλεφωνικά 2421025479 και 2421022366 ή ηλεκτρονικά esvolos@oetenet.gr, μέχρι την Παρασκευή 15 Μαΐου 2015, καθώς θα προγραμματιστεί για την αναλυτική παρουσίαση του προγράμματος.

Προσοχή! Μόνο 50 επιχειρήσεις θα συμμετέχουν τον πρώτο χρόνο στο σύστημα.

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση