Βρίσκεστε εδώ:  / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / «Σύστημα Επιβράβευσης Πελατών» ξεκινά ο Εμπορικός Σύλλογος Βόλου
«Σύστημα Επιβράβευσης Πελατών» ξεκινά ο Εμπορικός Σύλλογος Βόλου

«Σύστημα Επιβράβευσης Πελατών» ξεκινά ο Εμπορικός Σύλλογος Βόλου

Ο Εμπορικός , στο αμέσως προσεχές διάστημα, πρόκειται να θέσει σε εφαρμογή το «Σύστημα Επιβράβευσης Πελατών». Το «Σύστημα επιβράβευσης πελατών» στόχο έχει την υποστήριξη των σχέσεων καταναλωτών και βολιώτικων καταστημάτων και αυτά με τη σειρά τους να ανταποδώσουν έμπρακτα την υποστήριξη αυτή.

Έτσι λοιπόν οι πελάτες, 50 αρχικά τοπικών επιχειρήσεων που θα συμμετέχουν στο , με κάθε αγορά τους θα κερδίζουν πόντους που θα προστίθενται στην κάρτα τους και θα εξαργυρώνονται με -προσφορές-εκπτώσεις. Οι θα ενημερώνονται με δωρεάν sms στο κινητό τους για τα τους και τις εκπτώσεις που θα έχουν στις αγορές τους, από τις επιχειρήσεις που θα συμμετέχουν στο σύστημα. Τα αυτά θα τύχουν ιδιαίτερης διαφημιστικής προβολής.

Το σύστημα είναι εύκολο στη χρήση του, απευθύνεται στα μέλη του Συλλόγου και προϋποθέτει τη χρήση υπολογιστή ή στην επιχείρηση που θα συμμετέχει.

Καλούνται οι που επιθυμούν να ενημερωθούν αρχικά για το , να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους στα γραφεία του Συλλόγου τηλεφωνικά 2421025479 και 2421022366 ή ηλεκτρονικά esvolos@oetenet.gr, μέχρι την Παρασκευή 15 Μαΐου 2015, καθώς θα προγραμματιστεί εκδήλωση για την αναλυτική παρουσίαση του προγράμματος.

Προσοχή! Μόνο 50 επιχειρήσεις θα συμμετέχουν τον πρώτο χρόνο στο σύστημα.

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Παρουσιάζεται το βιβλίο «#Βασιλική» της Λεμονιάς Μουλά #Βασιλική - https://t.co/kBgYuiE1qn -

  • Εκτελούσε παράνομα #εργασίες σε εξωτερικό λουτρό  #εργασίες - https://t.co/RckgBgYdkI -

  • Διακρίσεις και θέσεις στο βάθρο από τους δρομείς του ΣΔΥ Βόλου στο Μέτσοβο Ursa Trail - https://t.co/Fa4FqjOWh6 -

"Αλιεύοντας" την είδηση