Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Σύσκεψη στη ΝΟΔΕ Μαγνησίας της ΝΔ ενόψει εκλογών
Σύσκεψη στη ΝΟΔΕ Μαγνησίας της ΝΔ ενόψει εκλογών

Σύσκεψη στη ΝΟΔΕ Μαγνησίας της ΝΔ ενόψει εκλογών

Η πρώτη οργνωτική σύσκεψη της ΟΔΕ της ές Δημοκρατίας ενόψει των πιθανών εκλογών της 20ης Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε χτες στα γραφεία της στο Βόλο. Στη σύσκεψη έλαβαν μέρος ο πρόεδρος της , ο του κόμματος και οι περισσότεροι εκ των υποψηφίων βουλευτών του ψηφοδελτίου του Ιανουαρίου 2015, ενώ κάποιοι απουσίαζαν λόγω προγραμματισμένων υποχρεώσεών τους εκτός Βόλου.

Στη σύσκεψη έγινε ανταλλαγή απόψεων για την καλύτερη και αποτελεσματικότερη διεξαγωγή του προεκλογικού αγώνα και όλοι οι συμμετέχοντες τόνισαν ότι θα συνδράμουν με τρόπο δυναμικό και αποφασιστικό.

Τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας διαπίστωσαν ότι διαμορφώνεται θετικό κλίμα για την παράταξη, ενώ καταγράφεται πλέον στελεχών και ψηφοφόρων που για διάφορους λόγους τα τελευταία χρόνια είχαν αποστασιοποιηθεί ή έκαναν άλλες πολιτικές επιλογές.

Ο προεκλογικός σχεδιασμός της Νέας Δημοκρατίας αναμένεται να ολοκληρωθεί την ερχόμενη Δευτέρα 24/8/2015 στις 19:30 το απόγευμα με τη συνεδρίαση της διευρυμένης Νομαρχιακής Επιτροπής, στην οποία καλούνται να λάβουν μέρος όλα τα μέλη της.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση