Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Ζημιές στα γραφεία της Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας προκάλεσαν οι αντιεξουσιαστές
Ζημιές στα γραφεία της Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας προκάλεσαν οι αντιεξουσιαστές

Ζημιές στα γραφεία της Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας προκάλεσαν οι αντιεξουσιαστές

Ζημιές στα γραφεία της Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας προκάλεσαν οι αντιεξουσιαστές μετά την λήξη της χθεσινής πορείας.

Η Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρεται: “Καταδικάζουμε με τον πιο έντονο τρόπο την πούκικη στα γραφεία μας, λίγο μετά το τέλος της χθεσινής πρωινής πορείας στην πόλη μας.

Τέτοιες αποτελούν φασιστικές πρακτικές. Δεν έχουν καμιά σχέση με την της Αριστεράς και των κινημάτων. Στη χώρα μας σε γραφεία κομμάτων της Αριστεράς πραγματοποιούσαν μόνον οι παρακρατικοί μηχανισμοί που δρούσαν τις δεκαετίες του 50 και του 60 και οι νεοφασιστικές ομάδες κατά τη διάρκεια της μεταπολίτευσης.

Όπως αυτές οι επιθέσεις δεν ανέκοψαν το ρίζωμα της Αριστεράς στο λαό, έτσι και οι χτεσινοί θλιβεροί πουκισμοί σε βάρος των γραφείων του ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας δεν πρόκειται να πετύχουν το στόχο τους.

Θα συνεχίσουμε να κάνουμε αυτό που πάντοτε κάναμε, δηλαδή να αγωνιζόμαστε για μια δικαιότερη και πιο δημοκρατική .

Καλούμε όλους τους δημοκρατικούς της Μαγνησίας να απομονώσουν τις φασιστικές πρακτικές από όπου και αν προέρχονται.

Η συγκεκριμένη ομάδα τραμπούκων που επιτίθεται για τρίτη φορά στα γραφεία μας αποτελεί μια φασιστική και ως τέτοια πρέπει να αντιμετωπιστεί από την , την Αριστερά και τους θεσμούς της δημοκρατίας.”

"Αλιεύοντας" την είδηση