Βρίσκεστε εδώ:  / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Συνεργασία της Δωρ. Κολυνδρίνη με εκπροσώπους της ΟΕΒΕΜ
Συνεργασία της Δωρ. Κολυνδρίνη με εκπροσώπους της ΟΕΒΕΜ

Συνεργασία της Δωρ. Κολυνδρίνη με εκπροσώπους της ΟΕΒΕΜ

Την Αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας & Σποράδων, Δωροθέα , επισκέφτηκε σήμερα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών & Εμπόρων . Μαγνησίας (ΟΕΒΕΜ) προκειμένου να υπάρξει προσέγγιση των προβλημάτων των κλάδων που εκπροσωπεί η Ομοσπονδία, καθώς και σχεδιασμός πρωτοβουλιών που θα ενισχύσουν το προφίλ ανάπτυξης και τη δυναμική τους.

Στα πλαίσια αυτά η κ. συναντήθηκε με τους κκ: Πλαστάρα Τρύφωνα (Πρόεδρο), Λαλίτσα Ευάγγελο (Β΄ Αντιπρόεδρο), Πιλάτο Αχιλλέα (Ταμία), Ιωάννη (Έφορο Καινοτομίας-Προγραμμάτων), Γκάλιο Γεώργιο (Έφορο) και Χατζηπαρασίδη Ιωάννη (Πρόεδρο Ελεγκτικής Επιτροπής).

Η συζήτηση ήταν γόνιμη επί πολλών ζητημάτων που αφορούν τον επαγγελματοβιοτεχνικό κι εμπορικό κλάδο του νομού μας, με τα προβλήματα να καταγράφονται εξίσου πολλά και σημαντικά, ως απότοκα κυρίως της οικονομικής κατάστασης που βιώνουμε.
Μεταξύ άλλων συμφωνήθηκε η υποστήριξη της Αντιπεριφέρειας Μαγνησίας στο «κίνημα» που προωθεί η ΟΕΒΕΜ για την στήριξη των ελληνικών προϊόντων με συνδιοργάνωση σχετικής ενημερωτικής ημερίδας, ενώ σχετικά με το πλήγμα που δέχονται οι επαγγελματίες από την πρόσφατη απόφαση του με το προσωρινό «μπλόκο» που επιβάλλεται σε ομπρέλες, , καντίνες, κ.λπ. στις παραλίες, η κ. Κολυνδρίνη, τασσόμενη στο πλευρό των επαγγελματιών, δήλωσε ότι «πρέπει να υπάρξει επαναπροσέγγιση του ζητήματος από τους ιθύνοντες, ιδίως σε περιοχές όπως η Μαγνησία, όπου, με τη γεωμορφία των δαντελωτών και μικρών ακτών που την χαρακτηρίζουν, τούτη η ισοδυναμεί με κλείσιμο των μαγαζιών και περαιτέρω της ανεργίας στον κλάδο».

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Στην ασφαλτόστρωση του δρόμου #Λεφόκαστρο-#Κάλαμος προχωρά η δημοτική αρχή Νοτίου Πηλίου - https://t.co/Zgq7IMq72A… -

  • Αντικατάσταση του πεπαλαιωμένου δικτύου ύδρευσης στην Τ.Κ. Ξυνόβρυσης #ΤΚΞυνόβρυσης - https://t.co/SCP4MNIFLT -

  • Ποσό 106 εκ. ευρώ από τους #ΚΑΠ στους Δήμους της Μαγνησίας #ΚΑΠ - https://t.co/Z0nlDVcftk -

"Αλιεύοντας" την είδηση