Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Συνεργασία της Δωρ. Κολυνδρίνη με εκπροσώπους της ΟΕΒΕΜ
Συνεργασία της Δωρ. Κολυνδρίνη με εκπροσώπους της ΟΕΒΕΜ

Συνεργασία της Δωρ. Κολυνδρίνη με εκπροσώπους της ΟΕΒΕΜ

Την Αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας & Σποράδων, Δωροθέα Κολυνδρίνη, επισκέφτηκε σήμερα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών & Εμπόρων Ν. Μαγνησίας (ΟΕΒΕΜ) προκειμένου να υπάρξει προσέγγιση των προβλημάτων των κλάδων που εκπροσωπεί η Ομοσπονδία, καθώς και σχεδιασμός πρωτοβουλιών που θα ενισχύσουν το προφίλ ανάπτυξης και τη δυναμική τους.

Στα πλαίσια αυτά η κ. Κολυνδρίνη συναντήθηκε με τους κκ: Πλαστάρα Τρύφωνα (Πρόεδρο), Λαλίτσα Ευάγγελο (Β΄ Αντιπρόεδρο), Πιλάτο Αχιλλέα (Ταμία), Ιωάννη (Έφορο Καινοτομίας-Προγραμμάτων), Γκάλιο Γεώργιο (Έφορο) και Χατζηπαρασίδη Ιωάννη (Πρόεδρο Ελεγκτικής Επιτροπής).

Η συζήτηση ήταν γόνιμη επί πολλών ζητημάτων που αφορούν τον επαγγελματοβιοτεχνικό κι εμπορικό κλάδο του νομού μας, με τα προβλήματα να καταγράφονται εξίσου πολλά και σημαντικά, ως απότοκα κυρίως της οικονομικής κατάστασης που βιώνουμε.
Μεταξύ άλλων συμφωνήθηκε η υποστήριξη της Αντιπεριφέρειας στο «κίνημα» που προωθεί η ΟΕΒΕΜ για την στήριξη των ελληνικών προϊόντων με συνδιοργάνωση σχετικής ενημερωτικής ημερίδας, ενώ σχετικά με το πλήγμα που δέχονται οι επαγγελματίες από την πρόσφατη απόφαση του ΣτΕ με το προσωρινό «μπλόκο» που επιβάλλεται σε ομπρέλες, ξαπλώστρες, καντίνες, κ.λπ. στις παραλίες, η κ. Κολυνδρίνη, τασσόμενη στο πλευρό των επαγγελματιών, δήλωσε ότι «πρέπει να υπάρξει επαναπροσέγγιση του ζητήματος από τους ιθύνοντες, ιδίως σε περιοχές όπως η Μαγνησία, όπου, με τη γεωμορφία των δαντελωτών και μικρών ακτών που την χαρακτηρίζουν, τούτη η ισοδυναμεί με κλείσιμο των μαγαζιών και περαιτέρω αύξηση της ανεργίας στον κλάδο».

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση