Βρίσκεστε εδώ:  / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Συνεργασία δημάρχων Βόλου-Ρ.Φεραίου
Συνεργασία δημάρχων Βόλου-Ρ.Φεραίου

Συνεργασία δημάρχων Βόλου-Ρ.Φεραίου

με το Δήμαρχο , Δημήτρη Νασίκα, είχε στο Βελεστίνο ο Δήμαρχος , Αχιλλέας , στο πλαίσιο της καλής και αμοιβαία επωφελούς συνεργασίας που η Δημοτική Αρχή του επιδιώκει, τόσο με τους άλλους ΟΤΑ, όσο και με το σύνολο των φορέων της περιοχής.
Εξετάστηκαν ευρύτερα θέματα και δυνατότητες συνεργασιών, ενώ τέθηκε και το θέμα των οφειλών του Δήμου προς τη ΔΕΥΑΜΒ, από τη χρήση του δικτύου λυμάτων και του βιολογικού καθαρισμού. Το ύψος αυτής της οφειλής ανέρχεται στο των 200.000, περίπου, ευρώ και δημιουργ΄θηκε από την μη εκπλήρωση των υποχρεώσεων περασμένων ετών.
Στο πλαίσιο της καλής συνεργασίας μεταξύ των δύο Δημοτικών Αρχών και με δεδομένη την κατανόηση για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν συνολικά οι ΟΤΑ, συμφωνήθηκε ένας διακανονισμός που προβλέπει την του χρέους σε 80 δόσεις και αφού καταβληθεί μια προκαταβολή της τάξης του 10%
Σε δήλωσή του ο κ. στάθηκε στις ιδιαίτερα καλές συνεργασίας, που υπάρχουν ανάμεσα στους δύο Δήμους, και στην επιδίωξή του ανάλογο να υπάρξει με όλους τους Δήμους της , προκειμένου να πολλαπλασιαστεί το παραγόμενο έργο και οι θετικές επιπτώσεις να υπάρξουν επ ωφελεία του συνόλου των πολιτών.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Οικονομική ενίσχυση των πληγέντων παραγωγών του Δήμου Νοτίου Πηλίου - https://t.co/ZiXV7tpJB0… -

  • - https://t.co/5PY8XQt1hg -

  • Σύλληψη 26χρονου για #κλοπές και ληστείες  #κλοπές - https://t.co/xxAeKqUf8N -

"Αλιεύοντας" την είδηση