Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Συνεργασία δημάρχων Βόλου-Ρ.Φεραίου
Συνεργασία δημάρχων Βόλου-Ρ.Φεραίου

Συνεργασία δημάρχων Βόλου-Ρ.Φεραίου

Συν με το Δήμαρχο , Δημήτρη Νασίκα, είχε στο ο Δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, στο πλαίσιο της καλής και αμοιβαία επωφελούς συνς που η Δημοτική Αρχή του Βόλου επιδιώκει, τόσο με τους άλλους , όσο και με το σύνολο των φορέων της περιοχής.
Εξετάστηκαν ευρύτερα θέματα και δυνατότητες συνεργασιών, ενώ τέθηκε και το θέμα των οφειλών του Δήμου προς τη ΔΕΥΑΜΒ, από τη χρήση του δικτύου λυμάτων και του βιολογικού καθαρισμού. Το ύψος αυτής της οφειλής ανέρχεται στο ποσό των 200.000, περίπου, ευρώ και δημιουργ΄θηκε από την μη εκπλήρωση των υποχρεώσεων περασμένων ετών.
Στο πλαίσιο της καλής ς μεταξύ των δύο Δημοτικών Αρχών και με δεδομένη την κατανόηση για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν συνολικά οι , συμφωνήθηκε ένας διακανονισμός που προβλέπει την αποπληρωμή του χρέους σε 80 δόσεις και αφού καταβληθεί μια προκαταβολή της τάξης του 10%
Σε δήλωσή του ο κ. Μπέος στάθηκε στις ιδιαίτερα καλές σχέσεις ς, που υπάρχουν ανάμεσα στους δύο Δήμους, και στην επιδίωξή του ανάλογο κλίμα να υπάρξει με όλους τους Δήμους της Μαγνησίας, προκειμένου να πολλαπλασιαστεί το παραγόμενο και οι θετικές επιπτώσεις να υπάρξουν επ ωφελεία του συνόλου των πολιτών.

"Αλιεύοντας" την είδηση