Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Συνεργασία δημάρχων Βόλου-Ρ.Φεραίου
Συνεργασία δημάρχων Βόλου-Ρ.Φεραίου

Συνεργασία δημάρχων Βόλου-Ρ.Φεραίου

Συνεργασία με το Δήμαρχο Ρήγα Φεραίου, Δημήτρη Νασίκα, είχε στο Βελεστίνο ο Δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, στο πλαίσιο της καλής και αμοιβαία επωφελούς συνεργασίας που η Δημοτική Αρχή του Βόλου επιδιώκει, τόσο με τους άλλους ΟΤΑ, όσο και με το σύνολο των φορέων της περιοχής.
Εξετάστηκαν ευρύτερα θέματα και δυνατότητες συνεργασιών, ενώ τέθηκε και το θέμα των οφειλών του Δήμου Ρήγα Φεραίου προς τη ΔΕΥΑΜΒ, από τη χρήση του δικτύου λυμάτων και του βιολογικού καθαρισμού. Το ύψος αυτής της οφειλής ανέρχεται στο ποσό των 200.000, περίπου, και δημιουργ΄θηκε από την μη εκπλήρωση των υποχρεώσεων περασμένων ετών.
Στο πλαίσιο της καλής συνεργασίας μεταξύ των δύο Δημοτικών Αρχών και με δεδομένη την κατανόηση για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν συνολικά οι ΟΤΑ, συμφωνήθηκε ένας διακανονισμός που προβλέπει την του χρέους σε 80 και αφού καταβληθεί μια προκαταβολή της τάξης του 10%
Σε δήλωσή του ο κ. Μπέος στάθηκε στις ιδιαίτερα καλές σχέσεις συνεργασίας, που υπάρχουν ανάμεσα στους δύο Δήμους, και στην επιδίωξή του ανάλογο να υπάρξει με όλους τους Δήμους της Μαγνησίας, προκειμένου να πολλαπλασιαστεί το παραγόμενο έργο και οι θετικές επιπτώσεις να υπάρξουν επ ωφελεία του συνόλου των πολιτών.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση