Βρίσκεστε εδώ:  / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Συνεργασία δημάρχων Βόλου-Ρ.Φεραίου
Συνεργασία δημάρχων Βόλου-Ρ.Φεραίου

Συνεργασία δημάρχων Βόλου-Ρ.Φεραίου

Συνεργασία με το Δήμαρχο Ρήγα Φεραίου, Δημήτρη Νασίκα, είχε στο Βελεστίνο ο Δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, στο πλαίσιο της καλής και αμοιβαία επωφελούς συνεργασίας που η Δημοτική Αρχή του Βόλου επιδιώκει, τόσο με τους άλλους , όσο και με το σύνολο των φορέων της περιοχής.
Εξετάστηκαν ευρύτερα θέματα και δυνατότητες συνεργασιών, ενώ τέθηκε και το θέμα των οφειλών του Δήμου Ρήγα Φεραίου προς τη , από τη χρήση του δικτύου λυμάτων και του βιολογικού καθαρισμού. Το ύψος αυτής της οφειλής ανέρχεται στο ποσό των 200.000, περίπου, ευρώ και δημιουργ΄θηκε από την μη εκπλήρωση των υποχρεώσεων περασμένων ετών.
Στο πλαίσιο της καλής συνεργασίας μεταξύ των δύο Δημοτικών Αρχών και με δεδομένη την κατανόηση για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν συνολικά οι , συμφωνήθηκε ένας διακανονισμός που προβλέπει την του χρέους σε 80 και αφού καταβληθεί μια προκαταβολή της τάξης του 10%
Σε δήλωσή του ο κ. Μπέος στάθηκε στις ιδιαίτερα καλές συνεργασίας, που υπάρχουν ανάμεσα στους δύο Δήμους, και στην επιδίωξή του ανάλογο κλίμα να υπάρξει με όλους τους Δήμους της , προκειμένου να πολλαπλασιαστεί το παραγόμενο και οι θετικές επιπτώσεις να υπάρξουν επ ωφελεία του συνόλου των πολιτών.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • #Ζωοκλοπές στα Κανάλια #Ζωοκλοπές - https://t.co/TrSHJwAUWu -

  • #τροχαίο στην λεωφόρο Αθηνών  #τροχαίο - https://t.co/L6ajBp5Bc5 -

  • Σχέδια βελτίωσης "Εξοικονόμηση Ύδατος" #εξοικονόμησηύδατος - https://t.co/aLpfId4jpN -

"Αλιεύοντας" την είδηση