Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Συνεργασία δημάρχων Βόλου-Ρ.Φεραίου
Συνεργασία δημάρχων Βόλου-Ρ.Φεραίου

Συνεργασία δημάρχων Βόλου-Ρ.Φεραίου

Συνεργασία με το Δήμαρχο Ρήγα Φεραίου, Δημήτρη ασίκα, είχε στο ο Δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας , στο πλαίσιο της καλής και αμοιβαία επωφελούς συνεργασίας που η Δημοτική Αρχή του Βόλου επιδιώκει, τόσο με τους άλλους ΟΤΑ, όσο και με το σύνολο των φορέων της περιοχής.
Εξετάστηκαν ευρύτερα θέματα και δυνατότητες συνεργασιών, ενώ τέθηκε και το θέμα των οφειλών του Δήμου Ρήγα Φεραίου προς τη , από τη χρήση του δικτύου λυμάτων και του βιολογικού καθαρισμού. Το ύψος αυτής της οφειλής ανέρχεται στο ποσό των 200.000, περίπου, ευρώ και δημιουργ΄θηκε από την μη εκπλήρωση των υποχρεώσεων περασμένων ετών.
Στο πλαίσιο της καλής συνεργασίας μεταξύ των δύο Δημοτικών Αρχών και με δεδομένη την κατανόηση για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν συνολικά οι ΟΤΑ, συμφωνήθηκε ένας διακανονισμός που προβλέπει την αποπληρωμή του χρέους σε 80 δόσεις και αφού καταβληθεί μια προκαταβολή της τάξης του 10%
Σε δήλωσή του ο κ. στάθηκε στις ιδιαίτερα καλές συνεργασίας, που υπάρχουν ανάμεσα στους δύο Δήμους, και στην επιδίωξή του αν κλίμα να υπάρξει με όλους τους Δήμους της ς, προκειμένου να πολλαπλασιαστεί το παραγόμενο και οι θετικές επιπτώσεις να υπάρξουν επ ωφελεία του συνόλου των πολιτών.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση