Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Συνελήφθη 32χρονος για διακίνηση ναρκωτικών
Συνελήφθη 32χρονος για διακίνηση ναρκωτικών

Συνελήφθη 32χρονος για διακίνηση ναρκωτικών

Ένς 32χρονος Βολιώτης συνελήφθη, χθες 22-05-2015 το πόγευμα στην ευρύτερη περιοχή της Μαγνησίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας, κατηγορούμενος για ηρωίνης, και αντίσταση.

Επιπλέον, αναζητείται για να συλληφθεί στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας ο αδερφός του, ηλικίας 29 ετών, ως συνεργός στα δύο πρώτα αδικήματα.

Ειδικότερα, ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, οι αστυνομικοί με τη αστυνομικού σκύλου εντόπισαν σε θαμνώδη περιοχή, επιμελώς κρυμμένα 6,48 γραμμάρια ηρωίνης και μία ηλεκτρονική ζυγαριά.

Αμέσως, μόλις προσήλθε στο σημείο ο 32χρονος για να τα παραλάβει, οι αστυνομικοί τον ακινητοποίησαν, ενώ κατά τη σύλληψή του προέβαλε αντίσταση. Σε κοντινή απόσταση επιτηρούσε το χώρο ο 29χρονος, ο οποίος αντιλαμβανόμενος την παρουσία των αστυνομικών τράπηκε σε φυγή.

Η ποσότητα ηρωίνης και η ηλεκτρονική ζυγαριά κατασχέθηκαν, ενώ επιπλέον, στον ίδιο χώρο βρέθηκαν δύο καλλιεργούμενα δενδρύλλια ς, ύψους 1,20 μέτρα το καθένα, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.

Από την κατοχή του 32χρονου κατασχέθηκε και το χρηματικό ποσό των πενήντα , ως προερχόμενο από την παράνομη δραστηριότητά του.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών , ενώ την προανάκριση διενεργεί το .

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση