Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Συγνέτρωση κατοίκων Αγ. Νεκταρίου στη ΔΕΗ
Συγνέτρωση κατοίκων Αγ. Νεκταρίου στη ΔΕΗ

Συγνέτρωση κατοίκων Αγ. Νεκταρίου στη ΔΕΗ

«Δε μας τρομοκρατούν του ρεύματος οι , εξέγερση παντού, σ' όλες τις γειτονιές», έγραφε το πανό που ανάρτησαν έξω από τα κεντρικά της ΔΕΔΔΗΕ στο Βόλο, μέλη της λαϊκής συνέλευσης γειτονιάς Αγ. Νεκταρίου, που καταγγέλλουν τις διακοπές ρεύματος και διαμηνύουν στους εργολάβους και τις ιδιωτικές εταιρίες που κόβουν το ρεύμα, ότι θα τους βρουν μπροστά τους.

Δεκάδες κάτοικοι του Αγ. Νεκταρίου, συγκεντρώθηκαν έξω από τα κεντρικά του ΔΕΔΔΗΕ στο Βόλο και εξέφρασαν την αλληλεγγύη τους, σε όσους ήδη είναι χωρίς ρεύμα (τρία νοικοκυριά την τελευταία εβδομάδα, σύμφωνα με επώνυμες που έγιναν και περίπου 15 ακόμη νοικοκυριά, που έλαβαν χαρτί ότι θα τους κοπεί το ρεύμα λόγω χρέους πάνω από 1000 €).

Όπως ανέφεραν τα μέλη της λαϊκής συνέλευσης, η διοίκηση της ΔΕΗ θεωρεί κακοπληρωτές, συμπολίτες που κατέβαλαν έναντι ποσά στην τράπεζα, της συνολικής ς του λογαριασμού, αλλά και όσους δεν μπορούν να μπουν σε ρύθμιση δόσεων, καθώς για να ξεκινήσει η ρύθμιση προαπαιτούμενο είναι η καταβολή του 10% της συνολικής ς και κατόπιν η ρύθμιση δόσεων, ενώ παράλληλα τρέχουν οι λογαριασμοί.

Ήδη, σημείωσαν τα μέλη της λαϊκής συνέλευσης, έχουν γίνει οι πρώτες μαζικές διακοπές ρεύματος σε ανθρώπους που αδυνατούν να ρυθμίσουν τις τους και έφτασαν οι πρώτες επώνυμες στη λαϊκή συνέλευση της γειτονιάς.

«Δεν είμαστε ούτε οι αποκαλούμενοι κλέφτες, ούτε απλά οι κακοπληρωτές, αλλά απολυμένοι, άνεργοι, αυτοαπασχολούμενοι, με , χαμηλο, εργαζόμενοι με μισθούς πείνας ή έναντι, προσπαθούμε να ζήσουμε τρία τουλάχιστον μέλη της οικογένειάς μας, από μια σύνταξη μισθό», αναφέρεται σε που διένειμαν σε όσους πλήρωναν λογαριασμούς.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση