Βρίσκεστε εδώ:  / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Συγνέτρωση κατοίκων Αγ. Νεκταρίου στη ΔΕΗ
Συγνέτρωση κατοίκων Αγ. Νεκταρίου στη ΔΕΗ

Συγνέτρωση κατοίκων Αγ. Νεκταρίου στη ΔΕΗ

«Δε μας τρομοκρατούν του ρεύματος οι διακοπές, παντού, σ’ όλες τις γειτονιές», έγραφε το πανό που ανάρτησαν έξω από τα κεντρικά της ΔΕΔΔΗΕ στο Βόλο, μέλη της λαϊκής συνέλευσης γειτονιάς Αγ. Νεκταρίου, που καταγγέλλουν τις διακοπές ρεύματος και διαμηνύουν στους εργολάβους και τις ιδιωτικές εταιρίες που κόβουν το ρεύμα, ότι θα τους βρουν μπροστά τους.

Δεκάδες κάτοικοι του Αγ. Νεκταρίου, συγκεντρώθηκαν έξω από τα κεντρικά του ΔΕΔΔΗΕ στο Βόλο και εξέφρασαν την αλληλεγγύη τους, σε όσους ήδη είναι χωρίς ρεύμα (τρία την τελευταία εβδομάδα, σύμφωνα με επώνυμες καταγγελίες που έγιναν και περίπου 15 ακόμη , που έλαβαν χαρτί ότι θα τους κοπεί το ρεύμα λόγω χρέους πάνω από 1000 €).

Όπως ανέφεραν τα μέλη της λαϊκής συνέλευσης, η της θεωρεί κακοπληρωτές, συμπολίτες που κατέβαλαν έναντι ποσά στην τράπεζα, της συνολικής οφειλής του λογαριασμού, αλλά και όσους δεν μπορούν να μπουν σε ρύθμιση δόσεων, καθώς για να ξεκινήσει η ρύθμιση προαπαιτούμενο είναι η καταβολή του 10% της συνολικής οφειλής και κατόπιν η ρύθμιση δόσεων, ενώ παράλληλα τρέχουν οι .

Ήδη, σημείωσαν τα μέλη της λαϊκής συνέλευσης, έχουν γίνει οι πρώτες μαζικές διακοπές ρεύματος σε ανθρώπους που αδυνατούν να ρυθμίσουν τις οφειλές τους και έφτασαν οι πρώτες επώνυμες καταγγελίες στη λαϊκή συνέλευση της γειτονιάς.

«Δεν είμαστε ούτε οι αποκαλούμενοι κλέφτες, ούτε απλά οι κακοπληρωτές, αλλά απολυμένοι, άνεργοι, , με χρέη, χαμηλοσυνταξιούχοι, με μισθούς πείνας ή έναντι, προσπαθούμε να ζήσουμε τρία τουλάχιστον μέλη της οικογένειάς μας, από μια σύνταξη μισθό», αναφέρεται σε ανακοίνωση που διένειμαν σε όσους πλήρωναν λογαριασμούς.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Ο ύπατος αρμοστής του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες στην Ελλάδα στην Περιφέρεια Θεσσαλίας - https://t.co/HKjdqTX0sp… -

  • Θερινά δρομολόγια του Αστικού ΚΤΕΛ Βόλου #ΑστικέςΣυγκοινωνίεςΒόλου - https://t.co/K27VDcMyfX -

  • «Σχεδιάζοντας με τα παιδιά το μέλλον για την ισότητα των φύλων» - https://t.co/0KD8zMzMo9… -

"Αλιεύοντας" την είδηση