Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Συνεδριάζουν την Τετάρτη Οικονομική και Επιτροπή Ποιότητας Ζωής

Συνεδριάζουν την Τετάρτη Οικονομική και Επιτροπή Ποιότητας Ζωής

Mε βσικό θέμ τη λήψη ς σχετικά με την Συγκρότηση επιτροπής διενέργειας διαγωνισμού – αξιολόγησης προσφορών – γνωμοδοτήσεων και παρακολούθησης συμβάσεως για «Υπηρεσίες εξειδικευμένου συμβούλου στην κατάρτιση ολοκληρωμένου προγράμματος προσέλκυσης επενδύσεων σε τοπικό επίπεδο και στην εφαρμογή ολοκληρωμένου σχεδίου διαχείρισης της ακίνητης περιουσίας» σύμφωνα με τις διατάξεις του ΠΔ 28/ συνεδριάζει -μεταξύ άλλων- η Οικονομική Επιτροπή την Τετάρτη, 15 Ιουλίου 2015 και ώρα 13:00 στο Δημαρχείο Βόλου.

Επίσης, κατά την συνεδρίαση θα ληφθούν αποφάσεις για εξής θέματα ημερήσιας διάταξης:

-Λήψη ς για την αναμόρφωση του προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2015

-Λήψη απόφασης διάθεσης πιστώσεων προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2015

  • Γνωμοδότηση επί ενστάσεως και υποβολή του 1ου Πρακτικού της Επιτροπής για τη διενέργεια του ηλεκτρονικού δημόσιου μειοδοτικού διαγωνισμού για την «ασφάλιση οχημάτων, μηχανημάτων και μοτοποδηλάτων του Δήμου για τη διετία 2015-
  • Γνωμοδότηση επί ενστάσεων και υποβολή του 1ου Πρακτικού της Επιτροπής για τη διενέργεια του ηλεκτρονικού δημόσιου μειοδοτικού διαγωνισμού «Καθαρισμός περιαστικών δασών» διάρκειας 12 μηνών, προϋπολογιζόμενης δαπάνης 99.974,10€

-Λήψη απόφασης σχετικά με την Κατάρτιση όρων διεξαγωγής δημοπρασίας για την εκμίσθωση του Κοινοτικού Καταστήματος Γλαφυρών Δ.Ε Ν.Ιωνίας»

  • Λήψη απόφασης καθορισμού προστίμων αυθαίρετης στάθμευσης μοτό και ποδηλάτων.

-Λήψη απόφασης κατάρτισης των όρων και σύνταξης της διακήρυξης του πρόχειρου διαγωνισμού του έργου «ΓΕΝΙΚΕΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ
ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ (ΠΑΡΚΟ, ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΚΤΛ) Δ.Ε ΝΕΑΣ ΑΓΧΙΑΛΟΥ ΕΤΟΥΣ 2015

-Εκμίσθωση καλαθοφόρου οχήματος άνω των 20μ με κλαδευτή για κλαδέματος επικίνδυνων Πλατάνων στην πλατεία Σταγιατών και έναντι Δημοτικού υ Διμηνίου

-Άσκηση έφεσης στο για την ακύρωση της με αριθμό 151.501/ΨΣ2233-Γ΄απόφασης Δημοσιονομικής Διόρθωσης του αναπληρωτή Υπουργού Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας & Τουρισμού.

Η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής

Εν τω μεταξύ, με 13 θέματα συζήτησης συνεδριάζει μεθαύριο Τετάρτη 15 Ιουλίου, στις 13.30 και η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής, που θα λάβει απόφαση τροποποίησης της Κανονιστικής απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου παραχώρησης χρήσης κοινόχρηστων χώρων εντός του ενιαίου Δήμου Βόλου.

Επίσης, θα λάβει απόφαση χορήγησης άδειας μουσικών οργάνων σε επιχείρηση αναψυχής στο Κατηχώρι και να επιβάλει πρόστιμο για αυθαίρετη κοπή δένδρου στην .

Ακόμη, θα γίνει γνωμοδότηση για δημιουργία χώρου στάθμευσης Ε.Δ.Χ. αυτοκινήτων () στην οδό Κασνέτη στην Ν. Αγχίαλο και τροποποίηση, ως προς το ωράριο, της προσωρινής εκτροπής κυκλοφορίας στην παραλιακή οδό της Αγριάς κατά την θερινή περίοδο.

Τέλος, θα εκφραστεί γνώμη επί της ΜΠΕ του έργου: «Αποκατάσταση κρηπιδότοιχου και λειτουργία υφιστάμενων έργων στο παραλιακό μέτωπο Αναύρου Δήμου Βόλου», της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση