Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Συνεδριάζουν τη Δευτέρα Δ.Σ. Βόλου και Οικονομική Επιτροπή

Συνεδριάζουν τη Δευτέρα Δ.Σ. Βόλου και Οικονομική Επιτροπή

Συνεδριάζουν την ερχόμενη Δευτέρα 11 Μαΐου, το Δημοτικό Συμβούλιο Βόλου στις 6.30 το απόγευμα και νωρίτερα, στις 13.00 η .

Ειδικότερα, το Δημοτικό Συμβούλιο θα συνεδριάσει με 24 θέματα ημερήσιας διάταξης με κύριο την Νομοθετικού Περιεχομένου σχετικά με τη μεταφορά των ταμειακών διαθεσίμων των Ο.Τ.Α. στην μετά και την ψήφιση της από 4-5-2015 προσθήκης-ς στο σχέδιο Νόμου του Υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης. Ήδη για το θέμα αυτό το Δημοτικό Συμβούλιο ψήφισε αρνητικά.

Επίσης το Δ.Σ. θα λάβει για ορισμό ορκωτών λογιστών και κόστος των ελέγχων και για μείωση μισθώματος του δημοτικού ακινήτου «ΞΕΝΙΑ PALACE» στην και για την πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση Ιδιωτικού Δικαίου ορισμένου χρόνου, δίμηνης διάρκειας, για την αντιμετώπιση κατεπειγουσών, εποχικών ή πρόσκαιρων αναγκών της Διεύθυνσης Πρασίνου.

Επίσης θα αποφασίσει την απευθείας παραχώρηση με αντάλλαγμα του δικαιώματος απλής χρήσης Αιγιαλού, παραλίας, όχθης και παρόχθιας ζώνης μεγάλων λιμνών και πλεύσιμων ποταμών στους ΟΤΑ Α' Βαθμού και αποφάσεις για παραχώρηση πλατειών και άλλων χώρων για την πραγματοποίηση εκδηλώσεων.

Τέλος, αναμένεται να εγκριθεί η Κανονιστική Απόφαση του ΔΠΑΠ – ΔΗΠΕΘΕ σχετικά με τον καθορισμό διδάκτρων έτους 2015-2016 της Διεύθυνσης Εκπαίδευσης του Οργανισμού.

Η

Το μεσημέρι συνεδριάζει Οικονομική Επιτροπή, με 21 θέματα συζήτησης και θα αποφασίσει σχετικά με την του αποτελέσματος της δημοπρασίας για την εκμίσθωση της αίθουσας εκδηλώσεων-κυλικείου του Δημοτικού Κοιμητηρίου «Κούκος».
Επίσης, θα καταρτιστούν όροι διακηρύξεων των έργων συνδέσεις περιφερειακού με το αστικό δίκτυο 2015, συντήρηση αγροτικής οδοποιΐας, συντήρηση πλακοστρώσεων και πεζοδρομίων, δρόμων σε Βόλο – Ν. Ιωνία και τις άλλες Δημοτικές Ενότητες, καθώς και έργων πυρος για το 2015.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση