Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Συνεδριάζουν τη Δευτέρα Δ.Σ. Βόλου και Οικονομική Επιτροπή

Συνεδριάζουν τη Δευτέρα Δ.Σ. Βόλου και Οικονομική Επιτροπή

Συνεδριάζουν την ερχόμενη Δευτέρα 11 Μαΐου, το Δημοτικό Συμβούλιο Βόλου στις 6.30 το απόγευμα και νωρίτερα, στις 13.00 η Οικονομική Επιτροπή.

Ειδικότερα, το Δημοτικό Συμβούλιο θα συνεδριάσει με 24 θέματα ημερήσιας διάταξης με κύριο την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου σχετικά με τη μεταφορά των ταμειακών διαθεσίμων των Ο.Τ.Α. στην Τράπεζα της Ελλάδος μετά και την ψήφιση της από 4-5-2015 προσθήκης-τροπολογίας στο σχέδιο Νόμου του Υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης. Ήδη για το θέμα αυτό το Δημοτικό Συμβούλιο ψήφισε αρνητικά.

Επίσης το Δ.Σ. θα λάβει για ορισμό ορκωτών λογιστών και κόστος των ελέγχων και για μείωση μισθώματος του δημοτικού ακινήτου «ΞΕΝΙΑ PALACE» στην και για την πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση Ιδιωτικού Δικαίου ορισμένου χρόνου, δίμηνης διάρκειας, για την αντιμετώπιση κατεπειγουσών, εποχικών ή πρόσκαιρων αναγκών της Διεύθυνσης Πρασίνου.

Επίσης θα αποφασίσει την απευθείας παραχώρηση με αντάλλαγμα του δικαιώματος απλής χρήσης Αιγιαλού, παραλίας, όχθης και παρόχθιας ζώνης μεγάλων λιμνών και πλεύσιμων ποταμών στους Α’ Βαθμού και αποφάσεις για παραχώρηση πλατειών και άλλων χώρων για την πραγματοποίηση εκδηλώσεων.

Τέλος, αναμένεται να εγκριθεί η Κανονιστική του ΔΟΕΠΑΠ – ΔΗΠΕΘΕ σχετικά με τον καθορισμό διδάκτρων έτους 2015-2016 της Διεύθυνσης Εκπαίδευσης του Οργανισμού.

Η Οικονομική Επιτροπή

Το μεσημέρι συνεδριάζει Οικονομική Επιτροπή, με 21 θέματα συζήτησης και θα αποφασίσει σχετικά με την έγκριση του αποτελέσματος της δημοπρασίας για την εκμίσθωση της αίθουσας εκδηλώσεων-κυλικείου του Δημοτικού Κοιμητηρίου «Κούκος».
Επίσης, θα καταρτιστούν όροι διακηρύξεων των έργων συνδέσεις περιφερειακού με το αστικό δίκτυο 2015, συντήρηση αγροτικής οδοποιΐας, συντήρηση πλακοστρώσεων και πεζοδρομίων, δρόμων σε Βόλο – και τις άλλες Δημοτικές Ενότητες, καθώς και έργων πυροπροστασίας για το 2015.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση