Βρίσκεστε εδώ:  / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Συνεδριάζουν τη Δευτέρα Δ.Σ. Βόλου και Οικονομική Επιτροπή

Συνεδριάζουν τη Δευτέρα Δ.Σ. Βόλου και Οικονομική Επιτροπή

Συνεδριάζουν την ερχόμενη Δευτέρα 11 Μαΐου, το Συμβούλιο στις 6.30 το απόγευμα και νωρίτερα, στις 13.00 η Οικονομική Επιτροπή.

Ειδικότερα, το Συμβούλιο θα συνεδριάσει με 24 θέματα ημερήσιας διάταξης με κύριο την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου σχετικά με τη μεταφορά των ταμειακών διαθεσίμων των Ο.Τ.Α. στην Τράπεζα της Ελλάδος μετά και την ψήφιση της από 4-5-2015 προσθήκης-τροπολογίας στο σχέδιο Νόμου του Υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης. Ήδη για το θέμα αυτό το Συμβούλιο ψήφισε αρνητικά.

Επίσης το Δ.Σ. θα λάβει για ορισμό ορκωτών λογιστών και κόστος των ελέγχων και για μείωση μισθώματος του δημοτικού ακινήτου «ΞΕΝΙΑ PALACE» στην Πορταριά και για την πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση Ιδιωτικού Δικαίου ορισμένου χρόνου, δίμηνης διάρκειας, για την αντιμετώπιση κατεπειγουσών, εποχικών ή πρόσκαιρων αναγκών της Διεύθυνσης Πρασίνου.

Επίσης θα αποφασίσει την απευθείας παραχώρηση με αντάλλαγμα του δικαιώματος απλής χρήσης Αιγιαλού, παραλίας, όχθης και παρόχθιας ζώνης μεγάλων λιμνών και πλεύσιμων ποταμών στους Α’ Βαθμού και αποφάσεις για παραχώρηση πλατειών και άλλων χώρων για την πραγματοποίηση εκδηλώσεων.

Τέλος, αναμένεται να εγκριθεί η Κανονιστική του ΔΟΕΠΑΠ – ΔΗΠΕΘΕ σχετικά με τον καθορισμό διδάκτρων έτους 2015- της Διεύθυνσης Εκπαίδευσης του Οργανισμού.

Η Οικονομική Επιτροπή

Το μεσημέρι συνεδριάζει Οικονομική Επιτροπή, με 21 θέματα συζήτησης και θα αποφασίσει σχετικά με την έγκριση του αποτελέσματος της δημοπρασίας για την εκμίσθωση της αίθουσας εκδηλώσεων-κυλικείου του Δημοτικού Κοιμητηρίου «».
Επίσης, θα καταρτιστούν όροι διακηρύξεων των έργων περιφερειακού με το αστικό δίκτυο 2015, συντήρηση αγροτικής οδοποιΐας, συντήρηση πλακοστρώσεων και πεζοδρομίων, δρόμων σε Βόλο – Ν. Ιωνία και τις άλλες Δημοτικές Ενότητες, καθώς και έργων πυροπροστασίας για το 2015.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Στην ασφαλτόστρωση του δρόμου #Λεφόκαστρο-#Κάλαμος προχωρά η δημοτική αρχή Νοτίου Πηλίου - https://t.co/Zgq7IMq72A… -

  • Αντικατάσταση του πεπαλαιωμένου δικτύου ύδρευσης στην Τ.Κ. Ξυνόβρυσης #ΤΚΞυνόβρυσης - https://t.co/SCP4MNIFLT -

  • Ποσό 106 εκ. ευρώ από τους #ΚΑΠ στους Δήμους της Μαγνησίας #ΚΑΠ - https://t.co/Z0nlDVcftk -

"Αλιεύοντας" την είδηση