Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Συνεδριάζει την Τετάρτη το Δημοτικό Συμβούλιο Βόλου
Συνεδριάζει την Τετάρτη το Δημοτικό Συμβούλιο Βόλου

Συνεδριάζει την Τετάρτη το Δημοτικό Συμβούλιο Βόλου

Με 49 θέμτ ημερήσιας διάταξης συνεδριάζει μεθαύριο Τετάρτη στις 6.00 το απόγευμα, το Δημοτικό Συμβούλιο Βόλου.

Στη συνεδρίαση αναμένεται να ληφθούν αποφάσεις για την έγκριση καθορισμού θέσεων μοτό και ποδηλάτων στην πλατεία Ελευθερίας και καθορισμό προστίμων αυθαίρετης μοτό και ποδηλάτων, αποφάσεις για τον καθορισμό θέσης στάθμευσης οχήματος ΑΜΕΑ πλησίον της οδού Γαμβέτα αρ.77 και Τρικούπη και για την τροποποίηση, ως προς το ωράριο, της προσωρινής εκτροπής στην παραλιακή οδό της Αγριάς κατά την θερινή περίοδο, ενώ αναμένεται να γνωμοδοτήσει για τη δημιουργία χώρου στάθμευσης ταξί στην οδό Κασνέτη στην Ν. Αγχίαλο.

Επιπλέον αναμένεται να ληφθεί απόφαση για τη μείωση μισθώματος δημοτικού ακινήτου που βρίσκεται στη συνοικία Παλαιών Βόλου, αλλά και για εκμισθώσεις εκτάσεων, καθώς για την προμήθεια τροφίμων κάλυψης αναγκών του ΔΗΜΟΥ ΒΟΛΟΥ (της Σ.Υ.Δ., του Ξενώνα Κακ. Γυν. Δήμου Βόλου, των δομών Κοιν. Προστασίας) του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ, της -ΔΙΕΚ και για την προμήθεια φρέσκου γάλακτος δικαιούχων εργαζομένων του ΔΗΜΟΥ ΒΟΛΟΥ, του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ & της ΔΕΥΑΜΒ, ενδεικτικού συνολικού προϋπολογισμού δαπάνης 507.599,53 ευρώ με και την λήψη απόφασης για εκκίνηση του ενιαίου διεθνή ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού, διάρκειας ενός έτους.

Παράλληλα αναμένεται να εγκριθεί το σχέδιο λειτουργίας , καθώς και να ληφθεί απόγαση για τη Β2 Φάση της Μελέτης Αναθεώρησης κι Επέκτασης του Γενικού Πολεοδομικού Σχεδίου (ΓΠΣ) του Πολεοδομικού Συγκροτήματος Βόλου και β)για την εξαίρεση από τις διαδικασίες προσαρμογής χρήσεων γης του υ 33 του Ν.4269/2014 της μελέτης Αναθεώρησης και Επέκτασης του Γενικού Πολεοδομικού Σχεδίου (ΓΠΣ) του Πολεοδομικού Συγκροτήματος Βόλου.

Στη συνεδρίαση αναμένεται να αποφασιστεί η παράταση συμβάσεων εργαζομένων με σύμβαση ορισμένου καθώς και να ληφθεί απόφαση για την Εκποίηση-Ανακύκλωση εγκαταλελειμμένων οχημάτων.

Τέλος αναμένεται να εγκριθούν αποφάσεις του Δ.Σ. της ΔΙΕΚ σχετικά με τον καθορισμό κριτηρίων και απαραίτητων δικαιολογητικών για την εγγραφή στους βρεφικούς-παιδικούς σταθμούς, στα ΚΔΑΠ και ΚΔΑΠμεΑ των παιδιών που δεν είναι ενταγμένα στο Πρόγραμμα Ε «ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ, σχετικά με τον καθορισμό διδάκτρων για τους βρεφονηπιακούς σταθμούς σχολικού έτους 2015-2016 των παιδιών που δεν είναι ενταγμένα στο Πρόγραμμα Ε «ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ», σχετικά με τον καθορισμό τιμολογίου μεταφοράς παιδιών από και προς τους παιδικούς-βρεφονηπιακούς σταθμούς της Κ.Ε.Κ.Π.Α.-Δ.Ι.Ε.Κ και σχετικά με τον καθορισμό τιμολογίου συμμετοχής στα προγράμματα των ΚΔΑΠ και ΚΔΑΠ-μεΑ για τα παιδιά που δεν είναι ενταγμένα στο Πρόγραμμα της ΕΕΤΑΑ «ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ» περιόδου 2015-2016.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση