Βρίσκεστε εδώ:  / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Συνεδριάζει την Τετάρτη το Δημοτικό Συμβούλιο Βόλου
Συνεδριάζει την Τετάρτη το Δημοτικό Συμβούλιο Βόλου

Συνεδριάζει την Τετάρτη το Δημοτικό Συμβούλιο Βόλου

Με 49 θέματα ημερήσιας διάταξης συνεδριάζει μεθαύριο Τετάρτη στις 6.00 το απόγευμα, το Δημοτικό Συμβούλιο .

Στη συνεδρίαση αναμένεται να ληφθούν αποφάσεις για την έγκριση καθορισμού θέσεων μοτό και ποδηλάτων στην πλατεία Ελευθερίας και καθορισμό προστίμων αυθαίρετης μοτό και ποδηλάτων, αποφάσεις για τον καθορισμό θέσης στάθμευσης οχήματος ΑΜΕΑ πλησίον της οδού Γαμβέτα αρ.77 και Τρικούπη και για την τροποποίηση, ως προς το ωράριο, της προσωρινής εκτροπής κυκλοφορίας στην παραλιακή οδό της Αγριάς κατά την θερινή περίοδο, ενώ αναμένεται να γνωμοδοτήσει για τη χώρου στάθμευσης ταξί στην οδό Κασνέτη στην Ν. Αγχίαλο.

Επιπλέον αναμένεται να ληφθεί απόφαση για τη μείωση μισθώματος δημοτικού ακινήτου που βρίσκεται στη συνοικία Παλαιών , αλλά και για εκμισθώσεις εκτάσεων, καθώς για την προμήθεια τροφίμων κάλυψης αναγκών του ΔΗΜΟΥ ΒΟΛΟΥ (της Σ.Υ.Δ., του Ξενώνα Κακ. Γυν. Δήμου , των δομών Κοιν. Προστασίας) του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ, της ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ και για την προμήθεια φρέσκου γάλακτος δικαιούχων εργαζομένων του ΔΗΜΟΥ ΒΟΛΟΥ, του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ & της ΔΕΥΑΜΒ, ενδεικτικού συνολικού προϋπολογισμού δαπάνης 507.599,53 ευρώ με ΦΠΑ και την λήψη απόφασης για εκκίνηση του ενιαίου διεθνή ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού, διάρκειας ενός έτους.

Παράλληλα αναμένεται να εγκριθεί το σχέδιο λειτουργίας ΚΑΠΗ, καθώς και να ληφθεί απόγαση για τη Β2 Φάση της Μελέτης Αναθεώρησης κι Επέκτασης του Γενικού Πολεοδομικού Σχεδίου (ΓΠΣ) του Πολεοδομικού Συγκροτήματος Βόλου και β)για την εξαίρεση από τις διαδικασίες προσαρμογής χρήσεων γης του άρθρου 33 του Ν.4269/2014 της μελέτης Αναθεώρησης και Επέκτασης του Γενικού Πολεοδομικού Σχεδίου (ΓΠΣ) του Πολεοδομικού Συγκροτήματος Βόλου.

Στη συνεδρίαση αναμένεται να αποφασιστεί η παράταση συμβάσεων εργαζομένων με σύμβαση ορισμένου καθώς και να ληφθεί απόφαση για την Εκποίηση-Ανακύκλωση εγκαταλελειμμένων οχημάτων.

Τέλος αναμένεται να εγκριθούν αποφάσεις του Δ.Σ. της ΚΕΚΠΑ ΔΙΕΚ σχετικά με τον καθορισμό κριτηρίων και απαραίτητων δικαιολογητικών για την εγγραφή στους βρεφικούς-παιδικούς σταθμούς, στα ΚΔΑΠ και ΚΔΑΠμεΑ των παιδιών που δεν είναι ενταγμένα στο Πρόγραμμα ΕΕΤΑΑ «ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ, σχετικά με τον καθορισμό διδάκτρων για τους βρεφονηπιακούς σταθμούς σχολικού έτους 2015-2016 των παιδιών που δεν είναι ενταγμένα στο Πρόγραμμα ΕΕΤΑΑ «ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ», σχετικά με τον καθορισμό τιμολογίου μεταφοράς παιδιών από και προς τους παιδικούς-βρεφονηπιακούς σταθμούς της Κ.Ε.Κ.Π.Α.-Δ.Ι.Ε.Κ και σχετικά με τον καθορισμό τιμολογίου συμμετοχής στα προγράμματα των ΚΔΑΠ και ΚΔΑΠ-μεΑ για τα που δεν είναι ενταγμένα στο Πρόγραμμα της ΕΕΤΑΑ «ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ» περιόδου 2015-2016.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Συνελήφθησαν μη τηρώντας μέτρα προφύλαξης για τον κορωναϊό #κορωναϊός - https://t.co/O4mjZMBaED -

  • Η 11η Γιορτή Οικολογικής Γεωργίας και Χειροτεχνίας στον Βόλο - https://t.co/af81X7W6PU… -

  • Έχασε τη ζωή του ενώ περπατούσε #νεκρόςάνδρας - https://t.co/4viIiG64Yk -

"Αλιεύοντας" την είδηση