Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Συνεδριάζει την Τετάρτη το Δ.Σ. Βόλου
Συνεδριάζει την Τετάρτη το Δ.Σ. Βόλου

Συνεδριάζει την Τετάρτη το Δ.Σ. Βόλου

Με κυριότερα θέματα τη λήψη απόφασης για την διοργάνωση του VOLOS AIR SEA SHOW, την αποδοχή της απόφασης προέγκρισης δημοπράτησης και καθορισμός του τρόπου δημοπράτησης του έργου “Ολοκληρωμένο τουριστικής προβολής της περιοχής παρέμβασης με συλλογή πρωτογενούς υλικού και προωθητικές ενέργειες” Τοπικό Προσέγγισης LEADER, η έγκριση δαπανών για έξοδα διαμονής χρήση & διαμόρφωση χώρου σε εκθεσιακό κέντρο-μίσθωση περιπτέρων για την συμμετοχή του Δήμου σε τουριστικές εκθέσεις του εξωτερικού και η έγκριση μελέτης και τρόπου εκτέλεσης του έργου “Καθαρισμός Περιαστικών δασών”  προϋπολογισμού 99.974,40€ συνεδριάζει το Δημοτικό συμβούλιο Βόλου  την Τετάρτη, 29 Απριλίου 2015 και 18:30 στην αίθουσα συνεδριάσεων του  Δημαρχείου.

Στην ίδια συνεδρίαση θα συζητηθούν τα εξής θέματα ημερήσιας διάταξης:

-Λήψη απόφασης για την αναμόρφωση του προϋπολογισμού του Δήμου οικονομικού έτους 2015.

-Λήψη απόφασης έγκρισης δαπανών για διάφορες του Δήμου.

-Λήψη απόφασης προέγκρισης δαπανών για διάφορες του Δήμου.

-Λήψη απόφασης για την επιστροφή αχρεωστήτως καταβληθέντων ποσών.

-Λήψη απόφασης για την παραχώρηση στη Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων Νομού Μαγνησίας -Εθελοντική Ομάδα, του χώρου που βρίσκεται στη θέση “Νταμάρι”.

-Λήψη απόφασης έγκρισης παραχώρησης στον Πολιτιστικό Σύλλογο Μικρασιατών Ν. Ιωνίας “Το Εγγλεζονήσι” κτιρίου στην Ν. Ιωνία.

-Λύση συμφωνητικού μίσθωσης για δημοτική έκταση στη θέση “Κοκκινόβραχος” της Δ.Ε. Ν.Αγχιάλου της εκμισθώτριας Βασιλικής Τσίτογλου.

-Λήψη απόφασης για εκμίσθωση ακινήτου στη θέση “Μπεγλί” της Τ.Κ. Αγίου Λαυρεντίου Δήμου Βόλου.

-Λήψη απόφασης επί της έκθεσης επιτροπής για την εξέταση και καταστροφή αντικειμένων της Δ/νσης Οικονομικών Υπηρεσιών.

-Λήψη απόφασης για την έγκριση της 2ης τροποποίησης τεχνικού προγράμματος έτους

-Λήψη απόφασης έγκρισης μελέτης και καθορισμός τρόπου εκτέλεσης του έργου “Εργασίες Η/Μ εγκαταστάσεων δημοτικών κτιρίων έτους 2015″ προϋπολογισμού 100.000,00 €.

-Λήψη απόφασης επί του αιτήματος τοποθέτησης μπάρας ελέγχου πρόσβασης προς τον ιερό Ναό Αγίου Νικολάου, επί της οδού Αγίου Νικολάου.(υπ’ αριθμ. 119/2015 απόφαση)

-Γνωμοδότηση για τη μεταφορά πιάτσας ταξί στην οδό Κροκίου μεταξύ των οδών Αλμυρού και Μανωλάκη.(υπ’ αριθμ.120/2015 απόφαση Ε.Π.Ζ.).

-Λήψη κανονιστικής απόφασης κυκλοφοριακών ρυθμίσεων: Καθορισμός θέσεων στάθμευσης μοτό & ποδηλάτων στο κέντρο της πόλης του Βόλου.(υπ’ αριθμ. 122/2015)

-Λήψη κανονιστικής απόφασης κυκλοφοριακών ρυθμίσεων: Μονοδρόμηση του υπόλοιπου τμήματος της οδού Κωνσταντά, από την οδό Φιλ. Ιωάννου ως και την οδό Φιλιππίδου με κίνηση από την πρώτη προς τη δεύτερη και απαγόρευση στάσης και στάθμευσης στην οδό Φιλιππίδη για 10 μ. από τη διασταύρωση με την οδό Κωνσταντά προς τη Δονδολίνων.(υπ’ αριθμ. 123/2015 απόφαση Ε.Π.Ζ.)

-Λήψη απόφασης επί του αιτήματος τροποποίησης διαδρομών των λεωφορειακών γραμμών 1,3,15 και για υλοποίηση συναφών ρυθμίσεων κυκλοφορίας και στάθμευσης στην περιοχή”΄Αναυρος”.

-Έγκριση μετακίνησης Αντιδημάρχου Παιδείας & Πολιτισμού στο Πομόριε και δημοτικών συμβούλων στο Πλέβεν της Βουλγαρίας.

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση